Kako do posla — predavanje Startit Poslova u Startit Centru Zrenjanin

Predavanje na temu kako do posla u tri koraka održaće se 15. novembra sa početkom u 17 časova.

Marijana Milićev - 27. Oktobar, 2017.

U sredu, 15. novembra sa početkom u 17 časova u Startit Centru Zrenjanin održaće se predavanje “Kako do posla?” koju će voditi prestavnici Startit Poslova.

U okviru predavanja moći čete da čujete sledeće:

Kao neka vrsta spone između kompanija i kandidata, Startit Poslovi imaju komunikaciju i sa jednom i sa drugom stranom i mogu jasno da izdvoje koji su to problemi i izazovi sa strane kandidata kao i šta je ono što kompanije zapravo traže.

Iako postoji bezbroj članaka o tome kako treba napisati CV, uvek ima dosta prostora za poboljšanje. Zato će biti odgovoreno na pitanja kakva treba da bude struktura CV-ja, šta sve treba, a šta sve nikako ne treba da sadrži i kako da odate dobar prvi utisak putem A4 papira.

Onlajn profili su jednako važni. LinkedIn, kao poslovna mreža može da se iskoristiti za dolaženje do posla. Štaviše, ono što je Startit saznao u svom istraživanju jeste da se najviše ponuda za posao dobija upravo preko ove društvene mreže. Samim tim prisutni će imati priliku da saznaju kako da iskoriste ovu platformu da budu osoba koja biva nađena umesto one koja se prijavljuje na poslove.

Nakon što kandidati sve prethodno urade kako treba i dođu do faze intervjua, potrebno je znaju kako da najbolje izvedu ovaj deo, impresioniraju one sa druge strane stola i stave tačku na svoje nezaposlenje.

Predavači su Tanja Mladenović i Dino Kukić koji dolaze ispred Startit Poslova i imaju dugodišnje iskustvo u spajanju kandidata sa firmama.

Predavanje se organizuje u okviru projekta “Podrška privatnom sektoru u Srbiji” koji SEE ICT organizuje u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Prijava

Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno prijaviti se  putem ove forme.

Događaj će se održati 15. novembra sa početkom u 17 časova u Startit Centru Zrenjanin koji se nalazi na trgu Slobode 7, u zgradi Pozorišta, na prvom spratu.