Igra novosadskog studija Tummy Games za dva meseca prikupila više od dva miliona igrača

Novosadski studio je inače poznat po hyper-casual igrama, a Volley Beans je njihova 11. igra ovog tipa.

Novosadska kompanija Tummy Games je u maju lansirala igru Volley Beans u saradnji sa Voodoo-om, najvećim izdavačem za hyper-casual igre na svetu. Danas, dva meseca nakon objavljivanja, ova igra je privukla dva miliona igrača.

Kako kažu iz studija rast je bio deo dogovora sa Voodoo-om. U momentu sklapanja saradnje postojao je plan koji Voodoo poštuje prilikom lansiranja svojih igara. Glavni fokus u prva dva meseca je bio da igra dostigne minimum od dva miliona igrača u Americi, što je sada i postignuto.

Tummy Games je do ovog uspeha došao kroz dodatke koje je testirao prilikom svakog update-a kroz AB testing, koji je izlazio na svakih 10 dana. Uz ovo, u načelu je Voodoo zadužen za marketing igre, a Tummy za development, pa je na kraju krajeva plaćeni marketing doveo do konačnog rezultata.

Nakon ovoga, cilj je da igra bude u TOP1 u svim kategorijama. Što se tiče još daljih planova, Tummy Games nastavlja sa radom na novim igrama. U ovom trenutku su im se otvorila još neka potencijalna partnerstva, pa su im želje za naredni period da razviju još nekoliko hit igara.

Novosadski studio je inače poznat po hyper-casual igrama, a Volley Beans je njihova 11. igra ovog tipa. Za razliku od dana kada je plasirana, sada je osim na iOS dostupna i na Android platformama. Osim igre Volley Beans, od ranije su live još i Tummy Slide, Helix Dunk i Idle Crypto Tycoon.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Sanja Vatić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu