Glasajte za naše startape koji idu na Web Summit - Wannabe, Coprix Media, CaseTrek

U Dablinu se 30. i 31. oktobra održava Web Summit, najveći događaj u Evropi posvećen startapima. U okviru konferencije se odvija i takmičenje Hardest Working Startup u kome učestvuju i tri naša tima. Rad na startapu nikad nije lak. Prilično je zanimljiv i interesantan, pa se nekako kompenzuje količina uloženog truda, energije, vremena. Ako imate

Uglješa Erić
01/10/2013

U Dablinu se 30. i 31. oktobra održava Web Summit, najveći događaj u Evropi posvećen startapima. U okviru konferencije se odvija i takmičenje Hardest Working Startup u kome učestvuju i tri naša tima.

Rad na startapu nikad nije lak. Prilično je zanimljiv i interesantan, pa se nekako kompenzuje količina uloženog truda, energije, vremena. Ako imate prijatelje koji imaju svoj startap ili rade u nekom, znate koliko vremena odvajaju na posao. Često zapostavljaju društveni život i bilo koje druge aktivnosti.

Baš zbog toga, Web Summit je organizovao takmičenje sa nazivom “Hardest Working Startup” na kome će zajednica da odluči koji od 700 startapa će se plasirati u prvih 50 i imati priliku da osvoje nagradu.

Na takmičenju su i tri naša startapa, koja ćemo ukratko da predstavimo, i ako smatrate da su Hard Working dajte im glas da se probiju ili zadrže u prvih 50.

Startapi su poređani od najbolje plasiranog, u trenutku pisanja teksta:

7. WANNABE

U okviru startapa Wannabe, nalazi se nekoliko projekata, a sve je počelo sa WannabeMagazine.com, modnim magazin koji bilježi zavidan broj posjeta. Pored njega tu su i WannabeMagazine.si, specijalizovan za tržište Slovenije, WannabeStars.rs, portal specijalizovan za vijesti o poznatim ličnostima, WannabeBride.rs, vodič za vjenčanja, i najnoviji projekat WannabeShop.rs, onlajn modna prodavnica.

106. COPRIX Media

Coprix Media je startap fokusiran na poboljšanje edukacije. Njihov cilj je, da krećući od predškolskih ustanova, pa kroz osnovno obrazovanje, digitalizuju metode za predavanja i prenošenje znanja. Tim predano radi da metode obrazovanja uskladi sa sadašnjim vremenom.

124. CaseTrek

CaseTrek je domaći startap (na takmičenju piše da je iz Bugarske, jer je registrovan u Sofiji zbog investicije Eleven akceleratora) koji ima za cilj da olakša posao advokatima. Platforma koja nudi mogućnosti jednostavne organizacije poslovanja, od svog nastajanja nailazi samo na pozitivne reakcije potencijalnih korisnika. Ekipa je dobila investiciju od akceleratora Eleven i trenutno su u Bugarskoj.

Kako da glasam?

Glasanje je jednostavno, i radi se tako što “lajkujete” startap na stranici za glasanje. Direktni linkovi za glasanje za naše startape su:

WANNABECOPRIX MediaCaseTrek

Uglješa Erić

Objavio/la članak.

utorak, 1. Oktobar, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Aleksandar Gvozden

utorak, 1. Oktobar, 2013.

idemo, radimo, pijemo!! :)

Uglješa Erić

utorak, 1. Oktobar, 2013.

Podnaslovi su linkovi ka lokacijama za glasanje, ali ću sad da ubacim još jedan deo gdje eksplicitno piše :) Hvala na sugestijama.

Glasamo!

utorak, 1. Oktobar, 2013.

jos kada biste okacili link gde da se glasa, bilo bi super :)