Drugi meetup posvećen reorganizovanju načina rada i poslovanja u beogradskom Startit Centru

Događaj će biti održan 27. septembra sa početkom u 18 i 30.

Meetup će biti organizovan u petak, 27. septembra, sa početkom u 18:30 časova u Startit Centru Beograd.

Tema ovog okupljanja biće francuska kompanija FAVI koja se bavi livenjem metalnih proizvoda za automobilsku, avio i elektro industriju, koja je uspela da se reši viška birokratije, ali i hijerarhije.

Na prošlom meetup-u je diskutovano o evolutivnom razvoju organizacija, dok će se ovog puta prisutni upoznati sa alatom OPC (engl. Operating system Canvas), koji omogućava da se prodiskutuje, analizira i napravi inovativni pristup u 12 ključnih domena: svrha, autoritet, struktura, strategija, resursi, inovacija, način rada, sastanci, tok informacija, članstvo, stručnost i kompenzacije.

Poslednja tema na meetup-u je i jedna od najizazovnijih, a to je promena.

Kome je namenjen?

Reinventing Work meetup namenjen je ljudima koji su zainteresovani za budućnost rada, samoorganizujuće timove, samoupravljanje, decentralizovano liderstvo, distribuirani autoritet, unapređenje saradnje i komunikacije između zaposlenih, dizajn organizacija, organizacionu kulturu, organizacione promene i nove načine rada. Reinventing Work nije vezan za neku određenu industriju.

Predavači

Pavle Ivetić je projektni menadžer u kompaniji Vast, predavač na Univerzitetu u Beogradu i član Agile Coaching Club-a. Istražuje i eksperimentiše sa novim modelima organizovanja rada. Pomaže u organizacionim promenama kompanijama koje žele da unaprede produktivnost kroz poboljšanje zadovoljstva zaposlenih. Piše doktorat na temu „Samoorganizujući timovi u organizacijama”.

Katarina Vuković, po obrazovanju fizičar sa iskustvom u projektnom menadžmentu. Tokom doktorskih studija se prvi put susreće sa Scrum-om i njegovom primenom u nauci. Posle naučnog rada, prelazi u Novomatic Lottery Solutions i počinje da radi kao Scrum Master. Trenutno radi u HYCU-u, kao Scrum Master jednog od servisnih timova HP Enterprise-a.

Prijava

Meetup će biti održan 27. septembra sa početkom u 18:30 u prostorijama Startit Centra Beograd (Savska 5). Učešće je besplatno, ali je potrebno prijaviti se putem forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Uroš Nedeljković

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu