Devet startapa pitchuje pred investitorima u beogradskom Startit Centru

Demo Day programa InnoEnergy Acceleration Primer održaće se u petak, 21. decembra od 18h u Startit Centru Beograd.

Nemanja Milović - 17. Decembar, 2018.

Tokom novembra i decembra u beogradskom Startit Centru održavao sa Primer — pre-akceleratorski program za cleantech startape koji se sprovodi u okviru InnoEnergy Hub Serbia — partnerstva Startita i kompanije InnoEnergy koja je deo Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT).

Glavni cilj programa bio je upoznavanje timova sa alatima i metodama koji će im pomoći u daljem razvoju, a startapi su uz pomoć gostujućih predavača i mentora radili na temama od Business Model Canvasa do Pitchinga. Timovi su u poslednjih mesec dana imali zadatak da pripreme 5 dokumenata: Letter of intent, business model canvas, go to market strategiju, competitive landscape analizu i mapu puta njihovog razvoja u narednih godinu dana.

Demo Day

U petak, 21. decembra, startapi će predstaviti svoje proizvode investitorima, događaj će biti otvoren za javnost uz obaveznu prijavu putem linka koji se nalazi na kraju ovog teksta.

9 startapa prezentovaće u formi od četiri minuta + 3 minuta za pitanja panela, a prezentacije će slušati predstavnici ICT Hub Venture-a, Fonda za inovacionu delatnost, Ministarstva inovacija i tehnološkog razvoja, InnoEnergy-a kao i relevantni akteri iz industrije.

Pored pitcheva, reći ćemo i nešto više o samom radu sa startapima, budućim programima, kao i narednim aktivnostima InnoEnergy Huba Srbija.

Događaj će biti sjajna prilika za umrežavanje sa investitorima, startapima i ostalim relevantnim industrijskim akterima. Održaće se u beogradskom Startit Centru (Savska 5), a prijavu možete popuniti putem ovog linka.