Prvi besplatan kurs pravljenja sajtova za nezaposlene u Valjevu — Prijavi se ili prosledi

Besplatan kurs pravljenja sajtova, namenjen nezaposlenima, organizuje se u Startit Centru Valjevo od 20. maja. Prijave su otvorene do 16. maja.

Marija Laganin - 4. Maj, 2017.

Kurs se sastoji iz učenja HTML-a i CSS-a kroz 13 predavanja od po tri sata, koja će se održavati u Startit Centru Valjevo utorkom i četvrtkom.

Uslovi za učešće

Tražimo kandidate koji:

Dodatak: zalog je jedini način koji imamo kojim možemo da osiguramo primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije; biće uplaćen u vaše ime Centru za cerebralnu paralizu Valjevo. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom.

Predavač na kursu će biti Damjan Cvetković.

Nakon kursa ćete steći sledeća znanja i veštine

Ukoliko imate nekih pitanja postavite nam ih u komentarima ili na valjevo@startit.rs.

Projekat je deo misije predstavljene Kickstarter kampanjom iz novembra 2015.

Termini

Kurs se održava u Startit Centru Valjevo, prostoru namenjenom edukaciji, povezivanju i jačanju domaće tehnološke i startap zajednice, koji se nalazi na Trgu Kneginje Ljubice, Kneza Miloša 23.

Kurs počinje u utorak, 23. maja i traje do 17. juna, i održavaće se utorkom i četvrtkom u popodnevnim časovima.

Da biste učestvovali na kursu, morate biti slobodni da nam se pridružite u svakom od termina i da imate 20 sati nedeljno na raspolaganju za domaći i vežbanje.

Prijava

Prijave su otvorene do 16. maja i možete se prijaviti ovde.