Apple Pay od sutra i u Srbiji 

Mastecard Srbija je klijentima ProCredit banke omogućila da od sutra koriste Apple Pay u Srbiji prilikom svakodnevnih kupovina. 

„Sve što je potrebno u trenutku plaćanja je da korisnici približe svoj iPhone ili Apple Watch POS terminalu kako bi platili beskontaktno. Svako plaćanje Apple Pay-om je bezbedno jer se za autentifikaciju koristi biometrija što podrazumeva prepoznavanje lica, otiska prsta ili se može ukucati kod za otključavanje telefona. Apple Pay je moguće koristiti za plaćanje u prodavnicama, apotekama, taksiju, restoranima, kafeterijama, supermarketima i uopšte na svim prodajnim mestima na kojima je omogućeno beskontaktno plaćanje”, piše Mastercard na svom blogu

Za obavljanje kupovine u okviru aplikacija ili na Safari pretraživaču, korisnici mogu da koristite Apple Pay na iPhone-u, iPad-u ili na Mac-u, bez potrebe za kreiranjem naloga ili ponovnim unosom podataka o broju računa i mestu dostave.

Pročitaj i: 

Apple ponovo zatvorio preko 30 radnji u SAD zbog epidemije korona virusa

Kako bi se sve podesilo, potrebno je da otvoriti Wallet aplikaciju, izabrati + i pratiti dalje korake za dodavanje Mastercard kreditne ili debitne kartice. Jednom kada korisnik doda svoju karticu na svoj iPhone, Apple Watch, iPad ili Mac, istog trenutka može da počne da koristi uslugu Apple Pay na svom uređaju. 

Usluga biće dostupna svim klijentima banke koji imaju iPhone, aktivan račun u banci i jednu od Mastercard platnih kartica. Ovo je još jedan od rezultata u dugom procesu lobiranja kod tehnološkog giganta iz Silicijumske doline u kojem su učestvovali Serbian Entrepreneurs i mnoge druge organizacije.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Petar Paunović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu