Dvadeset načina kako zaista da zaradite od veb sajta — meetup u Startit Centru Zrenjanin

Meetup će biti održan u petak, 30. novembra, u 18 časova.

Marijana Milićev
24/11/2018

U petak, 30. novembra, sa početkom u 18 časova će u Startit Centru Zrenjanin će biti održano predavanje na kojem će Milan Milićev pričati o tome koji su sve načini danas dostupni za zaradu uz pomoć veb sajta.

Kada znate kako da kreirate dobar veb sajt, pred vama se otvaraju mnogobrojne opcije za zaradu. Na meetupu će posetioci imati priliku da saznaju koji su to sve trenutno načini najefikasniji za monetizaciju veb sajta. Takođe će na predavanju biti pojašnjene prednosti i mane svakog od ovih metoda.

Svi pristuni će imati priliku da saznaju koji su to načini zarade dokazani i pouzdani i kako odabrati određene metode u odnosu na vrstu sadržaja koju kreiraju. Uz to će biti predstavljeni i konkretni primeri iz prakse u cilju ilustracije i analize, kao i dalje motivacije.

Ovo predavanje je namenjeno svima koji se interesuju za veb dizajn, imaju svoju ideju i traže što bolji način da je monetizuju ili jednostavno žele da počnu da zarađuju uz pomoć interneta i traže inspiraciju.

Na kraju samog predavanja Milan Milićev će predstaviti predstojeći WordPress kurs koji će početi sa realizacijom već početkom decembra i biće tu da odgovori na sva pitanja.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Predavač

Predavač na kursu će biti Milan Milićev — zaposlen u digitalnoj agenciji Progressive Media na poziciji Lead Web Designer. Više od 10 godina se profesionalno bavi izradom veb sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Držao je mnogobrojna predavanja, aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja, a takođe je aktivan član WordPress zajednice.

Prijava

Meetup će biti održan u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, na prvom spratu) 30. novembra u 18 časova. Ulaz je besplatan, ali je zbog ograničenog broja mesta prijava obavezna punjavanjem ove forme.

Marijana Milićev

Objavio/la članak.

subota, 24. Novembar, 2018.

IT Industrija

🔥 Najčitanije