U zrenjaninskom Startit Centru će se održati WordPress kurs, ponedeljkom, sredom i subotom od 5. decembra 2018. do 19. januara 2019. godine.

Ovaj kurs je namenjen svima koji žele da naprave prve korake u veb dizajnu. Predznanje u programiranju nije potrebno, jer WordPress pruža intuitivni proces uz pomoće kojeg mogu da  se naprave moderni i funkcionalni veb sajtovi. Bilo da želite da kreirate i održavate sajt za svoj projekat, radite sajtove za klijente ili održavate kompanijski sajt, ovaj kurs će vam pomoći da steknete sva neophodna znanja da kompletirate sajt sa kojim će vaši posetioci biti oduševljeni.

Ovaj program se sprovodi uz podršku Kabineta ministra bez portfelja za inovacije i tehnološki razvoj.

Uslovi za učešće na kursu

Tražimo kandidate koji:

Dodatak: zalog je jedini način koji imamo kojim možemo da osiguramo primanje samo ozbiljnih polaznika. U slučaju da polaznik prekrši dogovor o redovnosti i posvećenosti, zalog neće biti vraćen, ali ni zadržan od strane naše organizacije. Sva prava i obaveze organizatora i polaznika se definišu ugovorom.

Nakon završenog kursa polaznici će:

Termini kursa

Kurs će se održavati ponedeljkom i sredom od 18 do 21 čas i subotom od 10 do 14 časova. Biće održano ukupno 15 časova.

Datume kada će se održati predavanja u okviru kursa možete pogledati na ovom kalendaru.

Napomena: Zbog praznika organizator zadržava pravo da napravi eventualne izmene termina predavanja, a polaznici će biti blagovremeno obavešteni o svim izmenama.

Predavač

Predavač na kursu će biti Milan Milićev — zaposlen u digitalnoj agenciji Progressive Media na poziciji Lead Web Designer. Više od 10 godina se profesionalno bavi izradom web sajtova i internet marketingom i do sada je kreirao preko 200 sajtova. Držao je mnogobrojna predavanja, aktivno prati IT trendove, inovativna rešenja i kako najnovije tehnologije mogu da pomognu razvoju online poslovanja, a takođe je aktivan član WordPress zajednice.

Prijava

Kurs će biti održan u Startit Centru Zrenjanin (Trg slobode 7, zgrada Pozorišta, na prvom spratu) ponedeljkom, sredom i subotom od 5. decembra do 19. januara.

Broj polaznika je ograničen i praviće se selekcija polaznika na osnovu prijava i intervjua.  Prijave su otvorene do ponedeljka, 3. decembra, a intervjui će biti organizovani 4. decembra i svi prijavljeni će biti blagovremeno obavešteni o detaljima. Zainteresovani se mogu prijaviti za WordPress kurs putem ove forme.

Ukoliko kandidati imaju neka pitanja mogu ih postaviti u komentarima ili na e-mail adresu zrenjanin@startit.rs.