Prijavi se — SREDA, 28. septembra u 18č

Znam da možemo

Znam da možemo je tu da afirmiše i da podršku uspesima preduzimljivih mladih koji su pokazali da je u Srbiji moguće graditi svetsku karijeru i biznis.

Ovo je priča o onima koji ostaju u Srbiji ili se u nju vraćaju i postižu uspehe, o onima koji su pronašli put za sebe, o ekipi koja radi i ne žali se na teškoće.

SEE ICT je neprofitna organizacija osnovana 2010. godine sa misijom stvaranja podsticajnog okruženja za tehnološki razvoj u Srbiji. Kroz više od 200 projekata i događaja organizacije dosegnuto je 100.000 ljudi, a kao pionir razvoja domaće startap zajednice pomogla je da startapi iz njenog programa prikupe 70% investicionih rundi realizovanih u Srbiji. Svoje aktivnosti realizuje u celoj zemlji, a do 2020. godine otvoriće svoje prostore za edukaciju, rad i povezivanje, Startit Centre, u 12 gradova širom Srbije.

Znam da možemo je priča i o nama i drugim organizacijama koje grade domaću IT scenu. Uz premijerne najave to će biti i priča o značajnim novim koracima koji očekuju srpsku IT i startap zajednicu u budućnosti.

Agenda

Događaj počinje u sredu 28. septembra od 18č i na njemu ćemo po prvi put, ekskluzivno najaviti niz novih projekata koji bi mogli u značajnoj meri da oblikuju budućnost srpske IT i startap scene.

17:30
Registracija
18:00
Uvodna reč
Predstavnici Startita.
18:10
Godišnji osvrt
Osvrt na godinu iza nas u domenu tehnologije, preduzetništva i obrazovanja - Zoja Kukić.
18:25
Obrazovanje kao ključ uspeha
Prezentacija direktorke Novak Đoković Fondacije, osnivačica i urednica Original magazina, Jelena Đoković.
18:40
Tehnologija proždire svet
Segment koji baca svetlo na dramatične promene našeg života i rada usled tehnološkog napretka, i nove prilike koje nastaju - Vladimir Trkulja.
18:50
Prezentovanje novih startapa
Predstavljanje najinovativnijih startapa domaćih inkubatorskih programa ICT Huba i Startita.
19:10
Znam da možemo heroji
Lekcije i iskustva Slavka Fodora, Dragane Đermanović, Branka Milutinovića.
19:45
Sledeće velike stvari
Premijerne najave — šta očekuje IT i startap scenu u Srbiji u narednom periodu.
20:00
Druženje u holu Doma Sindikata

Događaj se održava u Velikoj sali beogradskog Doma sindikata, Dečanska 14

GIZ