Nordeusov Top Eleven je od danas sponzor kluba Premier lige — Stoke City-a

Ugovor je potpisan na više godina, a logo Nordeusovog Top Elevena će se od naredne sezone naći na dresovima britanskog kluba.

Nevenka Rangelov
16/05/2017

Domaća kompanija Nordeus danas je objavila da postaje sponzor fudbalskog kluba iz Premier lige, Stoke City-a. Nordeusova igra, Top Eleven, naći će se od naredne sezone na dresovima ovog kluba, sa ciljem da Top Eleven brend postane vidljiviji u Premier ligi.

Izvršni direktor Nordeusa, Branko Milutinović, kaže da su veoma ponosni zbog partnerstva sa jednim od najstarijih fudbalskih klubova na svetu.

brankoMi smo jedna od najdugotrajnijih mobilnih fudbalskih igara na tržištu i verujemo da je duga istorija Stoke City-a priča sa kojom će milioni naših igrača moći da se povežu.

Nordeus je i ranije podržavao manje, inovativne fudbalske klubove poput engleskog Biggleswade Uniteda i fudbalskog kluba Spensera Ovena, Hashtag United.

Top Eleven football manager je igra koju je Nordeus lansirao pre sedam godina i koju je od tada igralo preko 160 miliona registrovanih korisnika u svim zemljama sveta.

Nevenka Rangelov

Objavio/la članak.

utorak, 16. Maj, 2017.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Tomo

utorak, 16. Maj, 2017.

Verujem da najvise medijske paznje dobijaju timovi sa vrha tabele ili oni sa dna koji se bore za opstanak, citao sam negde da su timovi sa dna zapravo i najisplativiji ako posmatramo iz aspekta pojavljivanja logoa u klasicnim medijima...