Životni ciklus preduzetnika — predavanje o tome šta da očekujete i kako da uspete na tom putu

Meetup je zakazan za 31. maj od 18 časova u Startit Centru Zrenjanin.

Marijana Milićev - 24. Maj, 2018.

Sledećeg četvrtka u Startit Centru Zrenjanin održaće se interaktivna radionica o preduzetništvu i tome kako da uspete u svom poslovnom poduhvatu čak i kada je došlo do zastoja i ne vidi se napredak.

Imali ste najbolju ideju svih vremena. Vaš tim je neverovatan. Svi kažu da bi voleli da budu deo jednog takvog tima i projekta kada bude spreman. Šta se dešava sledeće i šta je zaista izazov koji nastaje posle prvih prepreka? Kako prvih 12, 18, 24 meseci prolazi, vi preživljavate i idete napred, ali jedva. Vaš veliki uspeh je odmah iza ugla, ali kada ćete zaista stići tamo, u kakvom stanju ćete biti i kako ćete se snaći kada dođe do tog trenutka? Odgovore na ova pitanja ima Samanta Vulven, koja u Startit Centar Zrenjanin dolazi iz Londona i biće predavač na ovom meetupu.

Samanta se bavi koučingom i trenutno radi za SW Consultants. Voli da izaziva status quo pomažući ljudima da pretvore ideje u stvarne životne stvari i obezbeđujući da oni pronađu prave ljude sa kojim će dostići željeni uspeh. Radi sa startapima i većim rukovodećim timovima koji žele da promene svet. Radi i na tome da kod preduzetnika gradi samopouzdanje i jasnoću kod postavljanja ciljeva, čime omogućuje da brže napreduju. Kombinuje strategiju sa praktičnim koracima koji pomažu preduzećima da prikupe novac, pozicioniraju proizvode na novom tržištu i grade jake timove kako bi svoju viziju unapredili.

Napomena: Predavanje će biti održano na engleskom jeziku.

Prijava

Meetup je zakazan za 31. maj od 18 časova u Startit Centru Zrenjanin. Predavanje je besplatno, ali je zbog ograničenog broja mesta potrebno da se prijavite putem ove forme.

Startit Centar Zrenjanin je lociran na Trgu Slobode 7, u centru Zrenjanina, u zgradi pozorišta “Toša Jovanović”, na prvom spratu.