Zašto sam napustio posao u Google-u i odlučio da pokrenem svoj startap? — meetup sa Nikolom Otaševićem

Meetup će se održati 22.03. od 18h u beogradskom Startit Centru

Danica Kovač - 16. Mart, 2018.

Na ovom okupljanju imaćemo priliku da se družimo sa Nikolom, koji će sa nama podeliti sve korake na svom profesionalnom putu, od školskih dana, preko rada u jednoj od najuspešnijih kompanija na svetu, do pokretanja svog startapa, na kom i sada radi.

Nikola je nakon završene Matematičke gimnazije u Beogradu nastavio školovanje na MIT-u, za koji kaže da mu je bio od velike pomoći pri pronalasku posla kojim bi se bavio u budućnosti. Ubrzo po završetku fakulteta počeo je sa radom u Room 77, a nakon toga i u Google-u, jednom od najvećih svetskih tech giganata.

Tokom ovog druženja, Nikola će podeliti sa nama šta ga je to motivisalo da napusti posao u Google-u i pokrene svoj biznis, ali i na kakve je izazove i rizike naišao na tom putu. Otkriće nam kojim se to aktivnostima bavi u Refdashu, startapu koji od nedavno uspešno povezuje inženjere sa IT kompanijama širom sveta.

Zamišljeno je da događaj bude interaktivan i učesnici će, nakon Nikolinog izlaganja, u delu predviđenom za pitanja moći da prodiskutuju sa predavačem o stvarima koje ih interesuju.

Prijava

Meetup će se održati 22. marta sa početkom od 18h u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Učešće na događaju je besplatno, a svoje prisustvo možete prijaviti putem sledeće forme.