Zašto nam je potrebna digitalizacija navodnjavanja ? — meetup u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 20. februar u 18 časova.

U Subotici će u četvrtak, 20. februara, od 18 časova biti održan meetup na temu navodnjavanja i digitalizacije istog.

Usvajanje novih poljoprivrednih tehnologija neophodno je u savremenom poslovanju, pa je tako neophodno da poljoprivrednici idu u korak sa najnovijim svetskim dostignućima i strategijama njihovih konkurenata.

Tehnologija omogućava da se bez fizičkog prisustva u polju veoma jednostavno i precizno pokreće i prati ceo proces navodnjavanja, koje se pokreće samo jednim klikom putem aplikacije na mobilnom telefonu. Takođe, omogućava pregled svih merenja iz polja na jednom mestu što korisnicima znatno olakšava donošenje odluka i upravljanje proizvodnjom.

Pored osnovnih benefita kao što su ušteda vremena, resursa i optimizacije upravljanja, ovakav sistem doprinosi porastu kvaliteta ploda što rezultira i većim prihodom.

Kome je predavanje namenjeno?

Predavanje je namenjeno poljoprivrednicima i zaposlenima u oblasti proizvodnje voća i povrća, studentima i svima koji su zainteresovani da čuju kako digitalizacija može da unapredi poljoprivredu, olakša svakodnevnicu i poboljša rezultate.

O predavačima

Lazar Jovanović, diplomirani inženjer elektrotehnike, je CEO Smart Wateringa i idejni tvorac rešenja za digitalno navodnjavanje. Poseduje zasad lešnika tokom čijeg podizanja se i rodila ideja o Smart Watering aplikaciji.

Mario Vuković, diplomirani informatičar, je softverski inženjer zadužen za razvoj i održavanje proizvoda. U IT industriji je preko tri godine, a trenutni zadatak mu je da klijentima omogući da koriste sve ideje i znanje koje Smart Watering tim poseduje.

Teodora Aksentijević, diplomirani ekonomista, zadužena je za vođenje marketing i PR aktivnosti u cilju podizanja svesti o brendu, ali i širenju svesti o doprinosu digitalnih tehnologija u savremenom poslovanju.

Prijave

Događaj je zakazan za 20. februar u 18 časova u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu).

Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Željko Crnjaković

Unesite termine za pretragu