Zapad vs. Istok — razlike u poslovnoj kulturi i iskustvima sa klijentima

Ispratite novi razgovor na temu poslovnih kultura inostranih tržišta, u intervjuu sa Vladetom Radovanovićem, suosnivačem kompanije Presta.

Nevenka Rangelov
22/06/2023

Pridružite nam se 26. juna od 20:30 u razgovoru sa Vladetom Radovanovićem, preduzetnikom i osnivačem domaće IT kompanije Presta.

U razgovoru sa Vladetom obradili smo temu poslovanja na stranim tržištima sa stranim klijentima, kroz njegovih 10+ godina iskustva. Posebnu pažnju smo obratili na sličnosti i razlike između različitih tržišta, od Evrope i Amerike do Bliskog Istoka i Australije i to kako klijenti na ovim tržištima posmatraju različite aspekte poslovne saradnje — prekovremeni rad, kašnjenje, razgovor o privatnom životu, i sl.

Registracija

Razgovor sa Vladetom možete ispratiti 26. juna od 20:30. Registracija je otvorena za sve zainteresovane putem ovog obrasca.

*Ovaj događaj je omogućen zahvaljujući podršci američkog naroda preko Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID). Za sadržaj ovog događaja odgovoran je Startit i ne odražava nužno stavove USAID-a ili Vlade Sjedinjenih Država.

Nevenka Rangelov

Objavio/la članak.

četvrtak, 22. Jun, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ