Popularni dokumentarac o mladim internet preduzetnicima i njihovom uspehu, The Startup Kids, posle veoma posećenog premijernog prikazivanja u Beogradu, stiže i u Novi Sad. Ako planirate da pravite svoj startap, ovo ne bi trebali da propustite.

Film, koji vas može naučiti mnogim stvarima i inspirisati, sadrži fantastične razgovore sa osnivačima mega-uspešnih startapa, kao što su SoundCloud, Dropbox i Vimeo. Da bi se stvari sagledale i iz drugačije perspektive tu su i investitori iz CrunchFunda, Accel Partners i drugi.

The Startup Kids namenjen je onima koji prave startape, kroz prizmu ljudi koji su ovaj proces već prošli. Film pokriva i lične i profesinolne prepreke koje se mogu naći na putu ka izgradnji globalnog uspeha, a pomaže vam da “uđete u mindset” preporučljiv za web preduzetnika.

Ovaj, od strane Kickstarter-a finansiran, dokumentarac web preduzetnica sa Islanda u Beogradu je videlo više od 600 ljudi, na događaju koji je uključio i panel diskusiju posle projekcije. Sličan format očekujte i u Novom Sadu.

Prijavi se i dođi da se družimo

Ulaz je besplatan, a projekcija je već 10. aprila u šest popodne, u NIS-ovom poslovnom centru. Da bi prisustvovali rezervišite vašu besplatnu kartu na Eventbrite-u.

Posle projekcije održaće se i panel diskusija gde će svoja mišljenja izneti startap stručnjaci, među kojima će biti i predstavnik startap akceleratora iCatapult.