Novosadska premijera The Startups Kids, koji će vam pomoći da uđete u mindset web preduzetnika

Popularni dokumentarac o mladim internet preduzetnicima i njihovom uspehu, The Startup Kids, posle veoma posećenog premijernog prikazivanja u Beogradu, stiže i u Novi Sad. Ako planirate da pravite svoj startap, ovo ne bi trebali da propustite.

Film, koji vas može naučiti mnogim stvarima i inspirisati, sadrži fantastične razgovore sa osnivačima mega-uspešnih startapa, kao što su SoundCloud, Dropbox i Vimeo. Da bi se stvari sagledale i iz drugačije perspektive tu su i investitori iz CrunchFunda, Accel Partners i drugi.

The Startup Kids namenjen je onima koji prave startape, kroz prizmu ljudi koji su ovaj proces već prošli. Film pokriva i lične i profesinolne prepreke koje se mogu naći na putu ka izgradnji globalnog uspeha, a pomaže vam da “uđete u mindset” preporučljiv za web preduzetnika.

Ovaj, od strane Kickstarter-a finansiran, dokumentarac web preduzetnica sa Islanda u Beogradu je videlo više od 600 ljudi, na događaju koji je uključio i panel diskusiju posle projekcije. Sličan format očekujte i u Novom Sadu.

Prijavi se i dođi da se družimo

Ulaz je besplatan, a projekcija je već 10. aprila u šest popodne, u NIS-ovom poslovnom centru. Da bi prisustvovali rezervišite vašu besplatnu kartu na Eventbrite-u.

Posle projekcije održaće se i panel diskusija gde će svoja mišljenja izneti startap stručnjaci, među kojima će biti i predstavnik startap akceleratora iCatapult.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Ivan Vesić

 • Monday, 8. April 2013.

  Hoće li biti možda nekih sličnih akcija u Nišu?

 • Monday, 8. April 2013.

  Prijava neuspešna:
  Poštovani,
  Na žalost, sva mesta za projekciju filma “The Startup Kids” su već popunjena.
  Obavestićemo Vas ukoliko uspemo da povećamo kapacitet sale za projekciju.
  Najlepše zahvaljujemo na interesovanju za naš doš događaj.
  Srdačan pozdrav,
  NVO “e-Front”

 • Monday, 8. April 2013.

  Pokusacemo sutra da prosirimo kapacitet sale.

  @Milane, potrebno je da neko iz Nisa napravi inicijativu a mi cemo rado proslediti kontakte koji vam to mogu omoguciti.

 • Tuesday, 9. April 2013.

  Da li je to samo 10.aprila ili ima još neki dan, pošto piše ,,..već od 10.aprila”. Važno mi je jer imam već jednu obavezu 10.aprila. Molim Vas za odgovor :)

 • Šta ti je na umu?
  Dodaj komentar · Pravila diskusije

 • Unesite termine za pretragu