WP teme i kreiranje zajednice u fokusu februarskog WordPress meetupa u vršačkom Startit Centru

Meetup je zakazan za petak, 22. februar, sa početkom u 19 časova.

Februarski WordPress meetup zakazan je za 22. februar sa početkom u 19 časova. Gosti vršačkog Startit Centra će biti dva predavača, a prisutni će imati prilike da slušaju o WordPress temama, kako se prave, kao i o njihovoj distribuciji. Zatim će biti reči o razvoju IT zajednice i o tome koliko je ona važna za razvoj svakog od nas.

Predavači

Dragan Todorović je web developer sa višegodišnjim iskustvom u razvijanju premijum WordPress i Joomla tema. Pored toga što je osnovao Themezly.com i Youjoomla.com, Dragan je lead designer i developer za ove premium themes klubove koji danas broje preko 110.000 članova. Njegovo iskustvo u svetu web developmenta će pomoći zainteresovanima u razvoju sopstvenih sajtova.

Dragan će na predavanju pričati o razvoju Creatus WordPress teme i kako ona može pomoći u razvoju WordPress web stranica. Prisutni će imati prilike da  saznaju šta su multipourpose teme i kako ih iskoristiti kako bi se što pre završili WordPress projekti.

Vladimir Kovač je po struci ekonomista i specijalista projektnog menadžmenta. Kao marketar je 2010. godine uplovio u svet digitala, dok na projektu Webiz radi od 2013. godine. Samo dve godine kasnije, Webiz od projekta prerasta u životnu pasiju, i postaje celodnevni posao. Tokom poslednjih pet godina Webiz je postao najprepoznatljiviji brend kada su u pitanju konferencije i poslovne edukacije na temu IT-ja, digitalnog marketinga i poslovne primene interneta. Kako bi dodatno uticao na razvoj IT-ja u rodnom gradu Zrenjaninu, sa prijateljima osniva nevladinu organizaciju Webit, sa ciljem promovisanja internet kulture i unapređivanja ICT sektora. Krajem 2016. godine izabran je za Predsednika Izvršnog odbora novoosnovanog zrenjaninskog ICT klastera. I danas kao član Izvršnog odbora zrenjaninskog ICT klastera aktivno učestvuje u razvoju Zrenjanina kao IT-firendy sredine. Dobitnik prestižne nagrade Kapetan Miša Anastasijević za afirmaciju IKT industrije u Zrenjaninu.

U svom predavanju, kroz priču o Webiz-u, preneće iskustva iz Zrenjanina o značaju građenja IT zajednice, motivaciji i animiranju mladih u jednoj inertnoj ravničarskoj sredini, i o rezultatima koji su usledili nepunih sedam godina nakon prve Webiz konferencije.

Prijava

Meetup je zakazan za petak, 22. februar, u 19 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u SC Milenijum, Omladinski trg 17. Prisustvo predavanjima je besplatno, ali je obavezna prijava putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Marija Egerić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu