AI, Big Data i Blockchain u fokusu ovogodišnjeg World Product Day-a

Na ovom događaju, 23. maja, će biti pokriveni najnoviji trendovi i praktične upotrebe iz perspektive proizvoda nekih od najinteresantnijih tehnologija danas – Machine Learning, Data Science i Blockchain.

Tanja Marin - 16. Maj, 2018.

Uz podršku ekipe ProductTank Belgrade i ICT Huba u Beogradu će 23. maja od 18 i 15 u Playgroundu biti održan World Product Day, koji se održava širom sveta.

Ovaj događaj će činiti panel diskusija koja će pokriti najnovije trendove i praktične upotrebe iz perspektive proizvoda tehnologija kao što su Machine Learning, Data Science i Blockchain – a učestovaće panelisti iz Biotech, Security i Blockchain kompanija.

U moderiranoj panel diskusiji će učestvovati Mališa Pušonja (CTO, MVP Workshop), Dragan Pleskonjić (CEO, INPRESEC & Director of Security, GTECH) i Igor Bogićević (CTO & Co-Founder, Seven Bridges Genomics), a moderator će biti Anita Jović (Product Marketing Manager, BlockTalents).

Prijava

Beogradski World Product Day biće održan 23. maja u 18 i 15 u ICT Hub Playgroundu. Učešće je besplatno, ali je prijava neophodna. Svi zainteresovani se mogu prijaviti ovde.