Beogradski WorkPuls, alumni Startap akademije, uzeo investiciju za marketing uspešnog proizvoda

Ovo je ujedno i prvi startap koji je uzeo investiciju od oba investiciona fonda u Srbiji.

WorkPuls, startap sa druge generacije naše Startap akademije, uzeo je investiciju od dva domaća investiciona fonda — Startlabsa i SC Ventursa.

Njihov proizvod je namenjen menadžerima koji žele da optimizuju svoje poslovanje, dajući im jasan uvid u način rada i radne navike njihovih timova, od praćenja vremena koje radnici provode za računarom i njihovim aktivnostima, do naprednijih metrika o produktivnosti cele organizacije.

Ovo je prvi startap koji se nalazi u portfoliju oba fonda. Jedan od osnivača, Ivan Petrović nije želeo da otkrije cifru, ali znamo da će novac biti iskorišćen za proširenje tima i ekspanziju na globalnom tržištu.

ivan-petrovicKapital koji smo prikupili ćemo pre svega investirati u ojačavanje prodajnih kanala. Optimistični smo, s obzirom da već imamo kupce širom sveta zahvaljujući kojima smo vrlo blizu pronalaženja product/market fit-a.

Ovo je prva zajednička investicija ova dva fonda, i izuzetno nam je drago da smo mi prepoznati kao nešto što obećava, od strane oba fonda. Mi smo već neko vreme deo StartLabs-ovog programa i ovaj podsticaj od SCV-a ne samo da je validacija naših napora već i dragocena pomoć u našem dalju radu.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Tanja Mladenović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu