WorkPuls dobio investiciju od 420.000 evra

WorkPuls dobija 420.000 evra od South Central Ventures-a, da bi nastavio međunarodni rast i prilagodio se ciljnim tržištima.  

Beogradska kompanija fokusirana je na upravljanje vremenom i analizu produktivnosti, ovu investiciju će upotrebiti za povećanje inženjerskog tima, međunarodne prodaje i marketinških napora za pridobijanje većih klijenata. Uz to će se fokusirati da njihovi alati budu korisni u što različitijim industrijama. Trenutno više od 1.000 klijenata koristi njihova rešenja, a razvio ih je tim od 14 članova.

“Ovu donaciju ćemo uložiti u širenje na tržištu, tačnije fokusiranje na ciljna tržišta. Da bismo to uspeli, moramo proširiti svoj tim. Glavni pokretač našeg rasta je fokusiranje na određene industrije i udesetostručavanje vrednosti koju klijeti dobijaju uz upotrebu naših alata. Na primer, za arhitekte i programere možemo da stvorimo potpuno automatizovano praćenje vremena bez dodatnih ljudskih napora, tako da znaju na kojim projektima ili zadacima ljudi rade. Imajući objektivne i precizne informacije o vremenu, dobijamo mogućnost da bolje procenimo buduće projekte i borimo se protiv nedostataka koji su do tada bili nedodirljivi”, kaže Ivan Petrović, izvršni direktor i osnivač WorkPuls-a.

WorkPuls je fokusiran na upravljanje vremenom i analizu produktivnosti. Od samog početka razvijaju više proizvoda za različitu upotrebu: nadgledanje zaposlenih, praćenje vremena, te posebno kreiranih softvera za svaku industriju – automatsko mapiranje vremena.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Petar Paunović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu