WordPress development kroz WP-CLI i Gatsby i WordPress — meetup u Startit Centru Novi Sad

WordPress meetup #3 će biti održan u petak, 15. novembra, od 18 časova.

U petak, 15. novembra, će biti održan 25. WordPress meetup sa dva livecoding predavanja. Teme ovog događaja će biti „WordPress development kroz WP-CLI” i „Gatsby i WordPress”.

WP-CLI je alat koji omogućava bržu i lakšu administraciju i održavanje WordPress instalacije. Međutim, to nije sve. Razvoj tema, dodataka, blokova i još mnogo toga, je brži, bolji i kvalitetniji uz pomoć WP-CLI. Na ovom predavanju će učesnici od Milane Cap moći da saznaju i kako.

Za vreme predavanja Nikole Kneževića predavač će prikazati izradu korisničkog interfejsa koristeći Gatsby i WordPress kao headless CMS, što čini sledeće: Uvod u React i Gatsby, korišćenje GraphQL za dobijanje podataka i izrada mini bloga.

Predavači

Milana Cap se bavi WordPress developmentom od 2010. godine, a trenutno je WordPress developer u Toptalu. Aktivan je član tima Dokumentacije na WordPress.org-u.

Nikola Knežević dolazi iz Novog Sada, tehnički je direktor u razvojnom studiju Decem. Fokusiran je na razvoj korisničkog interfejsa i arhitekturu softvera.

Prijava

WordPress meetup će se održati u petak, 15. novembra, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je neophodna prijava putem ovog linka.

Predstavljamo poslodavca
3lateral-logo-1.png

3Lateral

Multidisciplinary team creating digital excellence

3Lateral develops innovative technologies enabling digitization of human motion and appearance at unprecedented level of realism. Our mission is to evolve through exploring abstract landscapes of art and science, exciting new technologies and, most importantly, through nurturing continuous multi-disciplinary communication and company values among our team members.

Jelena Voćkić

NAPISAO/la članak     9. novembra, 2019.

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu