„Women know IT“ sedmi put podstiče žene da započnu karijeru u IT industriji — prosledi dalje

Na ovom događaju govoriće softverske inženjerke iz velikih srpskih IT kompanija.

redakcija
16/04/2021

Događaj, koji se održava već 7 godina, i  ima za cilj osnaživanje žena da započnu i razvijaju svoju karijeru u IT industriji održava se 27. aprila u 15h. Ovaj događaj organizuje razvojni centar kompanije Majkrosoft u Srbiji, a do sada se održavao pod nazivom „Ženske priče u IT-u“.

Ove godine, kao „Women know IT“, biće onlajn i svi registrovani učesnici će moći da prate preko Microsoft Teams platforme. Registracije su besplatne i biće otvorene do 27. aprila na sledećem linku.

Do sada je na ovim događajima učestvovalo više od 800 studentkinja, od kojih su neke nastavile svoje karijere upravo u Majkrosoft razvojnom centru. Tokom ovog događaja, učesnici će moći da čuju njihove priče.

I prilikom ovogodišnjeg virtuelnog događaja svi učesnici će imati priliku da se upoznaju sa radom inženjerki, ne samo iz Majkrosoft razvojnog centra, već i iz drugih IT kompanija, da dobiju informacije iz najnovijih istraživanja na ovu temu, ali i da čuju nešto više na temu ličnog i profesionalnog razvoja.

Događaju, koji će se održati na srpskom, sa obezbeđenim prevodom i na engleski, pridružiće se i softverske inženjerke iz kompanija Nordeus, Nutanix i InterVenture, koje će podeliti svoja iskustva i izazove sa kojima su se susretale u karijeri.

redakcija

Objavio/la članak.

petak, 16. April, 2021.

IT Industrija

🔥 Najčitanije