Women in Tech Serbia – Osnivanje i prvo druženje

NVO Women in Tech Serbia za cilj ima da otkrije i okupi žene iz svih visoko-tehnoloških grana poslovanja u Srbiji i regionu, bilo da su preduzetnice, suvlasnice/zaposlene u tehnološki orijetnisanim preduzećima ili freelanceri, te da im ponudi direktan pristup tržištima SAD i Bliskog istoka, na kojima je potražnja za rešenja i proizvode iz ovih oblasti u velikom porastu.

U čast osnivanja organizacije WiTS, prvog udruženja koji će okupiti žene (ali i muške kolege) iz tehnoloških struka u Srbiji, prvo druženje je organizovano petak 13. septembar u restoranu Caruso u Beogradu.

Na tom prvom WiTS događaju, predstaviće se osnivači, partneri, pokrovitelji i članovi organizacije.

Predavanja na prvom druženju

Pored predstavljanja ciljeva i planova za dalji rad, na događaju će biti i tri predavanja:

Dragana Milinković – nekad jedna od najmlađih IT profesora u Srbiji (nekadašnjeg Univerziteta Braće Karić), muzička producentkinja, dizajnerka i popularni londonski DJ.

Ana Jovanović – suosnivač škole za Web dizajn Krojač i članica Udruženja poslovnih žena Srbije. Gospođa Jovanović predstavlja izvor raznolikog iskustva i sa lakoćom uspeva da prenese to iskustvo na mlađe generacije.

Nina Kovačić – Mlada dama i stručnjak u svojoj oblasti koja trenutno radi za Microsoft i vodi Reference program za region zapadne Evrope, a ujedno je vlasnik firme koja se bavi IT project managementom i customer evidence programima za velike kompanije.

Prisustvo na događaju

Cijena karte za prisustvovanje osnivačkoj večeri je 1 700 RSD kojima svi gosti ostvaruju i pravo da među prvima postanu zvanični članovi Women in Tech Serbia.

U cijenu karte, zahvaljujući prijateljima, sponzorima i organizatorima, uključen je raznovrsni meni restorana Caruso, neograničen broj pića i jednogodišnja individualna članarina u Udruženju Women in Tech Serbia (regularna individualna članarina nakon osnivačke večeri biće 2 500 RSD godišnje, a korporativna članarina na godišnjem nivou iznosiće 25 000 RSD).

Za rezervaciju ulaznice, a zbog ograničenih mesta,  pišete na office@krazyfish.org ili putem naše WiTS facebook stranice.

Opširnije o organizaciji, javno saopštenje i najavu događaja možete pogledati i u videu sa predstavljanja u Medija centru.

Predstavljamo poslodavca
tradecore-75-1.png

TradeCore

Everything your brokerage needs in one place.

Svakog dana se na svetskom finansijskom tržištu obavi ogroman broj transakcija. Međutim, većina brokera i dalje radi na zastarelim i neadekvatnim sistemima - naša misija je da to promenimo. TradeCore kreira (stvara) proizvode koji brokerima olakšavaju upravljanje klijentima, dajući im centralizovan sistem sa intuitivnim i modernim interface-om.

Uglješa Erić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu