Uloga žena u IT industriji — Start It Up Belgrade panel u beogradskom Startit Centru

Panel će se održati 14. marta sa početkom od 18 časova.

Danica Kovač - 12. Mart, 2018.

Cilj događaja koji se 14. marta održava u Startit Centru Beograd jeste obeležavanje Women History Montha i uloge žena u IT sektoru.

Učesnice panela će sa prisutnima podeliti svoja iskusta u radu u IT industriji, otkriti šta ih pokreće u poslu, ali i šta pokreće IT industriju u Beogradu. Govoriće o tome zašto su se odlučile za ove poslove, šta ih svakodnevno motiviše, a tokom slobodne diskuje biće reči o tome da li postoji rodni disbalans u IT industriji i šta uraditi kako bi se to promenilo.

Učesnice panela

Učesnice na ovom panelu biće Anita Erker i Nevena Sofranić.

Anita svakodnevno radi na građenju zajednice profesionalaca koja pravi proizvode koji skaliraju izvlačeći najbolje iz svakog biznisa. Trenutno radi na projektu Startup Centar, koji pomaže mladima da započnu sopstveni biznis kroz mentorski program na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Nevena uspešno vodi sopstvenu agenciju za tech talente Omnes Group stvarajući win-win situacije i za kompanije i za zaposlene.

Moderatorka na panelu biće Ana Novaković, osnivačica Start It Up Belgrade.

Prijave

Panel će se održati u sredu, 14. marta sa početkom od 18 časova u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Učešće na događaju je besplatno ali je neophodno da svoje učešće prijavite preko sledeće stranice.