Webiz edukacija — konferencija posvećena digitalnoj transformaciji početkom juna u Novom Sadu

Konferencija će po prvi put biti održana u Novom Sadu od 7. do 9. juna.

Tanja Marin - 24. Maj, 2019.

Prvo izdanje Webiza u Novom Sadu — Webiz edukacija, biće održano od 7. do 9. juna u hotelu Sheraton. Ovo je ujedno i treće izdanje Webiza koje se bavi temom digitalne transformacije.

Prilagođavanje promenama koje donosi novo doba nije jednostavno, ali je moguće ukoliko se naoružamo znanjem i okružimo stručnjacima koji će nas kroz proces transformacije voditi sigurnim putem.

Webiz edukacija namenjena je menadžerima kompanija, vlasnicima malih i srednjih preduzeća, i svima koji žele da svoje poslovanje sagledaju iz novog ugla, nađu nove prilike za razvoj, unapređenje i uštedu u svakodnevnom radu.

U sklopu konferencije biće održan niz predavanja koja će trajati tokom sva tri dana, a učesnici će imati priliku da prisustvuju i networking delu programa koji obuhvata ručkove, izlet i kafe-pauze. Uz to svi prisutni će nakon događaja dobiti prezentacije svih predavanja.

Predavači

Predavači na ovom izdanju Webiza će biti stručnjaci koji se direktno bave sprovođenjem digitalne transformacije u kompanijama, menadžeri i vlasnici kompanija koje se trenutno nalaze u ovom procesu, kao i predstavnici relevantnih državnih institucija i inovativnih startapa.

Neki od predavača su Momir Đekić, konsultant digitalne transformacije iz kompanije TeleGroup Innovation, Marko Marjanović iz kompanije Microsoft Srbija, dr Oskar Marko sa BioSense Instituta, Novica Ninić iz IBM Clouda i Zoja Kukić iz Inicijative Digitalna Srbija.

Kompletna lista predavača i više detalja o njihovim predavanjima dostupno je na sajtu konferencije.

Ulaznice

Webiz konferencija će biti održana od 7 do 9. juna u Hotelu Sheraton u Novom Sadu. Svi zainteresovani za ovaj događaj karte mogu da nabave na ovom linku.