Višemesečni program podrške i nagrada od 10.000 evra za inovatore i startape u ranoj fazi - prijavi se na EIT Jumpstarter

Timovi se mogu prijaviti do 10. aprila 2022. u 23:59 CET

irenasujdovic
05/04/2022

Otvorene su prijave za EIT Jumpstarter, pre-akcelearatorski program Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT).

Ovaj program pomaže razvoj inovativnih ideja od strane timova ili startapa. Omogućava validaciju ideja i pomaže izgradnju održivog poslovnog modela. Ove godine glavne tematske oblasti u fokusu razvoja su: EIT Health, EIT Raw Materials, EIT Food, EIT Innoenergy, EIT Manufacturing, EIT Urban Mobility.

O programu

Program se sastoji iz četiri faze i traje osam meseci. Tokom tog perioda timovi će imati priliku da pronađu najbolji poslovni model za svoju inovativnu ideju i nauče kako da razviju svoj posao, segmentišu tržište, upravljaju finansijama, osnovama ulaganja i pravnim odnosima. Radiće sa najboljim stručnjacima, trenerima i mentorima, kreativnim zajednicama i stećiće jedinstveno znanje koje će moći da primene na svoju ideju.

Faze programa:

Najbolji timovi iz svake kategorije imaće priliku da osvoje novčanu nagradu od 2000 do 10.000 evra.

Kome je program namenjen?

Poziv je namenjen timovima koji su u ranoj fazi razvijanja biznis ideje, proizvoda ili usluge u sklopu tematskih okvira, koji smatraju da imaju inovativnu ponudu i vide priliku za dalji razvoj.

Prijava

Rok za prijavu je 10. april 2022. putem ovog linka.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na [email protected] .

irenasujdovic

Objavio/la članak.

utorak, 5. April, 2022.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ