Veštačka inteligencija u muzici ⁠— Startit Centar Novi Sad

Događaj će biti održan u sredu, 19. februara, od 18 časova.

U sredu, 19. februara, od 18 časova biće održan događaj „Mixing with humans, unmixing with AI”. Na događaju će biti dva predavača, Filip Vlatković i Nikola Živković. Filip će nam govoriti o kvalitetnom muzičkom miksu, dok će nam Nikola govoriti o AI tehnikama pomoću kojih možete da izdvojite snimke zasebnih instrumenata iz miksa.

Predavači

Filip Vlatković je predavač na katedri za Audio produkciju SAE Instituta u Beogradu, audio inženjer, kantautor i producent sa dugogodišnjim internacionalnim iskustvom, a do sada je radio na mnogobrojnim projektima u muzičkoj, filmskoj industriji i broadcasting-u. Poslednjih pet godina je kreativni producent medijske platforme Omladinski radio javnog servisa RTV-a.

Nikola Živković je softverski inženjer i data scientist sa preko 10 godina iskustva u industriji. Danas radi na kao CAIO u Rubik’s Code i kao tim lider u kompaniji Vega IT. U poslednjih nekoliko godina se specijalizovao u oblasti mašinskog učenja i neuronskih mreža, i zagovara ujedinjenje ovog znanja sa dobrim praksama iz softverskog inženjerstva. Autor je knjige „Deep Learning for Programmers”, kao i mnogobrojnih online kurseva za izdavačku kuću Packt.

Prijava

Događaj će biti održan u sredu, 19. februara, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je prijava neophodna putem ovog linka.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu