Veštačka inteligencija: trendovi, razvoj i potencijal sa Borislavom Agapievim 16. juna

Predavanje će biti održano uživo, 16. juna od 18 do 20 časova u Savskoj 5

Lazar Baltić
10/06/2022

16. juna, od 18 do 20 časova, u Beogradu u Savskoj 5 organizuje se druženje za stručnjake i entuzijaste za oblast veštačke inteligencije.

Ovom prilikom, Dr Borislav Agrapiev iz Portlanda (CEO Qaagi i YottaAnswers startapa) će podeliti svoja znanja o trendu rasta i razvoja na polju veštačke inteligencije, kao i o prilikama koje postoje u ovoj oblasti, kako za manje timove, tako i za startap kompanije izvan SAD.

Kome je događaj namenjen?

Ovo predavanje je namenjeno studentima, inženjerima, menadžerima, akademskom osoblju, kao i široj publici koju interesuju sva pitanja vezana za veštačku inteligenciju.

O predavaču

Dr Borislav Agapiev ima dugogodišnje iskustvo sa tehnološkim preduzetništvom i oblastima poput veštačke inteligencije i kvantnog računarstva. Diplomirao je na Elektrotehničkom fakultetu, a doktorske studije je završio u Sjedinjenim Američkim Državama, nakon čega je radio u Intelu na razvoju mikroprocesora kao i na CAD istraživanjima. Nakon toga, učestvovao je u osnivanju Vroom-a (Vast.com), Wowd.com-a i sada aktuelnih Qaagi i YottaAnswers..

O registraciji

Predavanje će se održati 16. juna od 18 do 20 časova u Savskoj 5, uživo (neće biti onlajn verzija događaja), a otvoreno je za sve one koji žele da saznaju više o veštačkoj inteligenciji i mnogim drugim temama. Nakon izlaganja Dr Borislava Agapieva, slušaoci će imati priliku i da postave sopstvena pitanja.

Lazar Baltić

Objavio/la članak.

petak, 10. Jun, 2022.

IT Industrija

🔥 Najčitanije