Velika IT konferencija, SPLET Tech, se održava na 8 lokacija MTS Dvorane, 12. oktobra u Beogradu

Konferencija će biti održana uživo, 12. oktobra od 10 časova.

Startit
11/10/2022

SPLET Tech konferencija o inovacijama i inovacionom preduzetništvu održava se 12. oktobra 2022. godine u MTS Dvorani, u organizaciji dva projekta, podržana od strane Američke agencije za međunarodni razvoj – USAID: „”Preduzmi ideju” u realizaciji Inicijative „Digitalna Srbija” i “Srbija Inovira” koji sprovodi ICT HUB.

Kako je saopšteno, SPLET Tech konferencija predstavlja priliku da se okupe svi oni koji u okviru ekosistema razvijaju inovativna rešenja, te ih plasiraju globalno, otvarajući na taj način nove perspektive za rast.

Deljenjem dosadašnjih uspeha, odnosno pokušaja i neuspeha, preduzetnici, naučnici, predstavnici korporacija, osnivači startapa i investotori će predstaviti tehnološke trendove i naredne korake koji će, kako se navodi, oblikovati ubrzani rast domaćih kompanija i privrede.

Kome je događaj namenjen?

Događaj je namenjen svima koji, kako je istaknuto na zvaničnom sajtu konferencije, žele da se upoznaju sa svim aktuelnim temama iz oblasti gejminga, virtuelne realnosti, blokčejna, biotehnologije, veštačke inteligencije i medicine, kao i onima koji nastoje da saznaju kako ideje postaju uspešni preduzetnički poduhvati.

SPLET Tech konferencija će biti realizovana na osam lokacija u MTS Dvorani u različitim formatima (radionice, paneli, predavanja, prezentacije, studije slučaja itd). Takođe, predstavlja idealnu priliku za povezivanje uspešnih pojedinaca i razmenu iskustava, ali i prezentaciju naučenih lekcija, diskusiju o izazovima i afirmaciji saradnje kao razvojnog puta.

O registraciji

Konferencija će biti održana od 10 do 17 časova u MTS Dvorani (Dečanska 14), a prijava za učešće omogućena je preko zvaničnog sajta.

Startit

Objavio/la članak.

utorak, 11. Oktobar, 2022.

IT Industrija

🔥 Najčitanije