Velika Bridgio hardverska konferencija u NTP Niš 26. maja

Pored konferencije, 11. maja se organizuje onlajn događaj za upoznavanje domaćih startapa iz hardverskog sektora.

Stefan Alidini
11/05/2023

Bridgio akcelerator, u saradnji sa DSI i NTP Niš organizuju događaj posvećen hardverskoj industriji, 26. maja u Naučno-tehnološkom parku Niš.

Događaj je namenjen preduzetnicima, startapima i inženjerima koji posluju u domenu hardvera, i koje interesuje kako da prezentuju proizvod, pronađu potencijalne investitore, klijente, partnere i konsultuju se sa stručnim mentorima iz svoje oblasti.

Pored toga, ovaj događaj pruža priliku poslodavcima i investitorima da se upoznaju sa talentovanom i kreativnom publikom, kao i da se stvore korisni kontakti, i stvaranjem veza ubrza razvoj hardverske industrije u Srbiji.

Poseban deo događaja činiće Startap pičevi, gde će 10 odabranih startapa imati priliku da pičuju svoju ideju i dobiju fidbek od predstavnika VC fondova.

Agenda

11:00 – Dolazak i registracija, networking

12:00 – Poruke dobrodošlice NTP

Priče o uspehu 2 govornika

Panel diskusija: „Potencijal za investcije srpskog tržišta hardvera – prednosti i mane”

14:00 Pauza za ručak

15:00 Startap pičevi

16:30 Pauza za kafu

17:00 Zaključne ocene VC predstavnika

Više informacija o događaju kao i prijave, dostupne su na linku.

Bridgio svojim radom povezuje predstavnike srpskog ekosistema sa ključnim partnerima iz baltičkog regiona, kao i Evrope, Britanije i SAD. Njihov VC fond za EU finansira tehnološke startape u ranoj fazi (50-250 hiljada evra) i pokriva sledeće oblasti: mobilnost, održivost, ekeltronika i hardver, energija; Kroz organizaciju hakatona, oflajn i onlajn događaja, povezuju i stvaraju zajednicu oko hardverske industrije, tako praveći habove za razvoj novih poslovnih poduhvata.

Online pre-event

Pored navedenog, 11. maja od 17 časova, biće održan i poseban onlajn događaj na temu: Hardware startups in Serbia: what do you know about this market?

Na ovom događaju govoriće Milan Ranđelović, direktor NTP Niš, Nebojša Bjelotomić, CEO DSI, Leonid Gasan, partner i COO Bridgio Tech akceleratora, Olga Duka, preduzetnica i GP u Improve Ventures, i Ekaterina Shiian, Head of Operations u Baltic Sandbox.

Ovaj jednočasovni događaj koji će se emitovati onlajn putem Zoom platforme pokrće sledeće tačke:

Za događaj je moguće prijaviti se putem sledećeg linka.

Stefan Alidini

Objavio/la članak.

četvrtak, 11. Maj, 2023.

IT Industrija

🔥 Najčitanije