Prvi meetup zajednice Design Srbija u Startit Centru Novi Sad

Prvi meetup Design Serbia zajednice biće održan u utorak, 17. decembra, od 18 časova.

U utorak, 17. decembra, u 18 časova će biti održan Design Srbija meetup, prvo u nizu okupljanja dizajnera iz Srbije. Imaćemo tri predavača, a teme će biti fokusirane na web dizajn i animaciju. 

Predavači će pričati o tome kako su počeli da se bave dizajnom i preduzetništvom, odakle uče, koji su alati koje svakodnevno koriste (After Effects, Photoshop, Cinema 4D, HTML, CSS, JS, Adobe XD, Sketch, Unbounce, WordPress, Webflow) za koga rade i kako pronalaze klijente. Konkretnije Nebojša Savičić će pričati o svojim počecima u oblasti animirane grafike, Mladen Miladinović o tome kako je raditi kao arhitekta u Srbiji, Jovan Savić o svom web dizajn procesu, a Filip Rastović o marketingu u web dizajnu.

Kome je namenjeno?

Okupljanje je namenjeno svima koji žele da nauče nešto novo o univerzalnim principima dizajna i kako je raditi kao freelancer iz Srbije.

Predavači

Prijava

Prvi meetup Design Serbia zajednice biće održan u utorak, 17. decembra, od 18 časova u Startit Centru Novi Sad (Miroslava Antića 2). Prisustvo na događaju je besplatno, ali je neophodna prijava putem ovog linka.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Jelena Voćkić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu