Važnost e-commerce-a u pokretanju novog biznisa — besplatni onlajn mitap

Mitap će biti održan onlajn u četvrtak 19. novembra, od 17 časova.

Marko Marković
28/10/2020

Treći po redu mitap kampanje za Žensko preduzetništvo biće održan u četvrtak, 19. novembra, u 17 časova na kome će učesnici slušati o važnosti e-commerce-a u pokretanju novog biznisa.

U okviru serijala Ona menja sve” Zorana Milidrag, predsednica eCommerce Asocijacije Srbije, pričaće o značaju elektronske trgovine i pokretanju novih biznisa u ovoj oblasti. Predavanje će biti prožeto velikim brojem praktičnih saveta i trikova” koji će dati odgovor na pitanja: šta je potrebno da bi se napravio uspešan e-commerce biznis; odakle uopšte početi i kako isplanirati prve korake i napraviti biznis plan; kako definisati jednistvenu vrednost proizvoda (UVP); kako oformiti tim i okupiti poslovne partnere i; kako ideje i planove pretočiti u vrhunski krajnji proizvod.

Kroz savete i smernice, kao i potencijalne zamke i prepreke u vođenju e-commerce biznisa u Srbiji, Zorana će prisutnima pomoći da skrate put učenja i nauče na greškama drugih preduzetnika koji su već prošli put od ideje do uspešnog online shopa.

Kome je namenjeno?

Predavanje je namenjeno svim zainteresovanim koje žele da čuju više o uspešnim ženama koje se bave preduzetništvom i svima onima koji razmišljaju da se oprobaju u preduzetništvu, bez obzira na to da li imaju prethodnog iskustva.

O predavaču

Zorana Milidrag ima veliko iskustvo u e-commerce sektoru, a njen uspeh kao vođe tima pokazuje njena istorija rada u internet industriji. Stekla je znanja u poljima digitalne ekonomije, e-business-a, UX-a i digitalnog marketing menadžmenta, digitalnih strategija, e-commerce konsultantskih usluga, e-mail marketinga, medija na društvenim mrežama, CRM-a, pregovaranja, planiranja poslovanja, a poseduje i analitičke sposobnosti u B2C-u i B2B-u.

Milidrag je predsednica eCommerce Asocijacije Srbije, obavlja funkcije e-commerce i global e-commerce direktorke Sport Vision-a, i član je odbora COTRUGLI Alumni Kluba.

Prijava

Mitap će biti održan u četvrtak, 19. novembra, u 17 časova, a predavanje ćete moći da pratite onlajn. Prisustvo događaju je besplatno, ali je prijava obavezna i vrši se putem ove forme.

Marko Marković

Objavio/la članak.

sreda, 28. Oktobar, 2020.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

ČITAJ JOŠ