UX u eri veštačke inteligencije i pisanje kao značajan asset UX-a sa Ognjenom Lopušinom

Šta su UX trendovi za 2018. i šta je danas dizajn korisničkog interfejsa?

Ognjen Lopušina, dizajner, pisac i fotograf, objasniće kako će se uloga dizajnera prilagoditi eri AI-a. Pored toga, pokazaće značajne primere do’s and don’ts u copywritingu i objasniće kako je pisanje značajna veština i kakve koristi nosi za sam UX.

Sa više od 20 godina iskustva i niz godina rada u velikoj product firmi, pričaće o tome kako se dizajn uklapa u lean i agilni razvoj metodologija.

Konačno, pričaće o tome kako će se u predstojećim godinama UX dizajn transformisati i proširiti opseg profesije kakvu znamo sada.

Kao i uvek, događaj će voditi i moderirati Milovan Jovičić, pokretač Practical UX zajednice.

Prijava

Događaj će se održati u četvrtak 18. januara sa početkom od 18:30h u beogradskom Startit Centru (Savska 5). Ulaz je slobodan ali kako je broj mesta ograničen, molimo da potvrdite svoje prisustvo.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Aleksandra Savić

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu