Uticaj društvenih mreža na mentalno zdravlje — diskusija u Startit Centru Subotica

Događaj je zakazan za 6. februar u 18.30 časova.

U Subotici će u četvrtak, 6. februara, od 18.30 časova biti održana diskusija na temu društvenih mreža i njihovog uticaja na svakodnevni život i mentalno zdravlje ljudi.

Društvene mreže su poslednjih godina sigurno jedan od najpopularnijih vidova komunikacije i druženja među ljudima širom sveta. Služe za druženje, upoznavanje, ponovno povezivanje sa ljudima sa kojima je izgubljen kontakt, za reklamiranje, te za informisanje. Zaista je malo onih koji su odoleli ovoj pošasti i nemaju profil na niti jednoj od društvenih mreža. Kako društvene mreže utiču na čovekovo mentalno zdravlje? Donose li više štete nego koristi?

Pre same diskusije će biti pušten TED Talk na ovu temu (video će biti na engleskom jeziku — bez prevoda na sprski).

Prijave

Događaj je zakazan za 6. februar u 18.30 časova, u Startit Centru Subotica (Korzo 1 na drugom spratu). Prisustvo je besplatno, uz prijavu putem ove forme.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Željko Crnjaković

Unesite termine za pretragu