Da li znate šta vaši korisnici misle? Da li želite da se upoznate sa startap metodologijama i naučite kako da ih primenite na načine koji će poboljšati vaš proizvod i performanse na tržištu?

Kome je namenjena ova radionica?

Radionica je namenjena startapima i preduzetnicima u svim fazama razvojnog puta koji žele da unaprede svoj proizvod ili poslovnu ideju kroz direktnu povratnu informaciju korisnika.

Radionica će se u najvećoj meri fokusirati na tehnike product usability testinga. Kroz direktnu interakciju korisnika sa proizvodom, startapi će steći korisne uvide u načine na koje klijenti koriste proizvod i otkriti potencijalna uska grla, nepodudarnosti ili nedostatak informacija. Ovo bi, zauzvrat, trebalo da pomogne startapima da kreiraju proizvode koji će biti ne samo lakši za korišćenje, već će postići i bolji tržišni uspeh.

O predavaču

Radionicu će voditi Đorđe Vanjek, dizajner i šef proizvoda platforme Amondo. Đorđe je tokom prethodnih 10 godina radio na razvoju digitalnih proizvoda kroz rad u agencijama, startapima, ali i kroz građenje svojih startapa.

Glavni cilj radionice je da startapi steknu praktično znanje i iskustvo o tome na koji način da dobiju validne povratne informacije na svoj proizvod od strane korisnika i učine ga relevantnijim za potrošače.

Prijave

Događaj je u potpunosti besplatan, uz potrebnu obaveznu prijavu putem linka.

Radionica će se održati na srpskom jeziku.
Ukoliko imate dodatnik pitanja, možete nas kontaktirati na mejl: [email protected]