User Experience radionica ft. Janko Jovanović

Način na koji se korisnici osećaju dok koriste vašu veb ili mobilnu aplikaciju može imati značajan uticaj na njen uspeh. Koliko su obraćanjem pažnje na ovaj korak u izgradnji proizvoda dobijale kompanije poput Applea je dobro poznato.

Upravo je User Experience tema naredne u nizu Startap radionica koje pod pokroviteljstvom Limunda organizuje SEE ICT. Radionica se održava naredne subote, 30. juna od 12-17h, u prostorijama Privredne Komore Beograda.

Predavač i mentor će biti Janko Jovanović poznat i kao Janko at Warp Speed, poznati dizajner korisničkog interfejsa i bloger iz Beograda.

Za više detalja o ovoj radionici i za prijavljivanje na istu (do utorka 26. juna u ponoć) pogledajte najavu na IT Dogadjajima.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Vukašin Stojkov

Unesite termine za pretragu