User Experience radionica ft. Janko Jovanović

Način na koji se korisnici osećaju dok koriste vašu veb ili mobilnu aplikaciju može imati značajan uticaj na njen uspeh. Koliko su obraćanjem pažnje na ovaj korak u izgradnji proizvoda dobijale kompanije poput Applea je dobro poznato.

Upravo je User Experience tema naredne u nizu Startap radionica koje pod pokroviteljstvom Limunda organizuje SEE ICT. Radionica se održava naredne subote, 30. juna od 12-17h, u prostorijama Privredne Komore Beograda.

Predavač i mentor će biti Janko Jovanović poznat i kao Janko at Warp Speed, poznati dizajner korisničkog interfejsa i bloger iz Beograda.

Za više detalja o ovoj radionici i za prijavljivanje na istu (do utorka 26. juna u ponoć) pogledajte najavu na IT Dogadjajima.

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Vukašin Stojkov

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu