O “vrućim” tehnološkim temama u SAD na USA ICT Heat Map Meetupu u NTP

Milan Milenković, ekspert iz SAD sa decenijama iskustva u kompanijama kao što su Intel i IBM govoriće na temu “USA ICT Heat Map” na meetupu koji će se održati u prostorijama Naučno-tehnološkog parka Beograd.

Strahinja Krstić
14/10/2016

Veštačka inteligencija, virtuelna realnost, mašinsko učenje su neke od tema o kojima često slušamo i pišemo da su sledeće velike stvari u tehnologiji.

Milan Milenković, ekspert iz SAD sa decenijama iskustva u kompanijama kao što su Intel i IBM govoriće na temu “USA ICT Heat Map” na T&P (Technology & Pizza) meetupu koji će se održati u prostorijama Naučno-tehnološkog parka Beograd. Organizatori napominju da ideja meetupa nije .ppt recitacija, već interakcija učesnika, diskusija i komentarisanje.

Pored već navedenih tema pričaće se i o proširenoj realnosti, automatizaciji vozila, dronovima, IoT-u, big data, cloud i ostalim “vrućim” svetskim tehnološkim temama.

Prijave

Događaj će se održati u prostorijama Naučno-tehnološkog parka Beograd, 21. oktobra u 15.30h. Možete se prijaviti do 19. oktobra putem mejla na adresu [email protected].

 

Strahinja Krstić

Objavio/la članak.

petak, 14. Oktobar, 2016.

IT Industrija

🔥 Najčitanije