Upwork vs. Fiverr — meetup o prednostima i manama dve platforme za freelancere

Događaj će se održati u četvrtak, 24. maja u Startit Centru Subotica.

Željko Crnjaković - 17. Maj, 2018.

Mnogi ljudi koji znaju šta je freelance ili se bave freelance poslom, uglavnom rade preko platforme Upwork, jedne od najpopularnijih platformi za onlajn poslovanje od kako je nastala spajanjem oDeska i Elance-a.

Međutim, iako je najpopularnija ne znači da je i jedina. Postoje i druge platforme preko kojih freelanceri mogu da nađu posao. Svaka od njih ima svoje prednosti i mane, kao i svoju ciljnu grupu.

Na nastupajućem meetupu biće upoređeni Upwork i Fiverr iz ugla dva dizajnera, koji će izneti svoja iskustva i govoriti o uspehu koji su postigli putem njih. Prisutni će biti u prilici da čuju njihova iskustva, način i stil poslovanja, kao i prednosti i mane koje svaka od ovih platformi nosi.

O predavačima

Nikola Nimčević je freelancer koji se od kraja 2013. godine bavi isključivo grafičkim dizajnom. Najveću količinu poslova dobija preko Fiverr platforme, na kojoj je do sada uradio više od 2.000 projekata za oko 800 različitih klijenata širom sveta. Na Fiverru je pune tri godine Top Rated seller sa ocenom 4,97 od pet.

Boris Garić je takođe freelancer koji se bavi grafičkim dizajnom. Živi i radi u Subotici, a profesionalni dizajner je više od šest godina. Karijera mu je počela 2012. godine na Elance platformi, u kategoriji grafički i kreativan dizajn. Godine 2014. se prebacio na Upwork platformu, gde gradi karijeru do današnjeg dana. Uradio je više od 2.000 uspešnih projekata sa klijentima širom sveta.

Prijave

Događaj je zakazan za 24. maj u 18 časova u Startit Centru Subotica, Korzo 1 na drugom spratu. Prisustvo je besplatno, uz prijavu na sledećem linku.