Upravljanje interesentima — meetup beogradske Product zajednice u Startit Centru Beograd

Meetup Belgrade Product Community analizira šta je upravljanje interesentima.

Novi meetup Belgrade Product zajednice zakazan je za ponedeljak, 14. oktobar, sa početkom u 18 i 30 u beogradskom Startit Centru.

Project owner-i mogu voleti interesente, mogu ih mrzeti, ali moraju da upravljaju njima. Kako to učiniti? Ovaj događaj počinje analizom onoga šta predstavlja upravljanje interesentima, a u nastavku će biti opisane neke dobre prakse koji mogu pomoći u izgradnji boljeg proizvoda. Zatim će se raspravljati o nekim lošijim praksama kada je u pitanju upravljanje interesentima. Na kraju će predavač učesnicima  predstaviti i neke ružnije, a vrlo često i opravdane, primere upravljanja interesentima.

Predavač

Dragan Kovačević je produkt menadžer i jedan od osnivača Belgrade Product zajednice. Dragan je napisao svoj prvi „Hello World” app u Pascalu kad mu je bilo dvanaest godina. Manje od deset godina kasnije, počeo je svoju karijeru kao softverski inženjer. Budući da se ide dalje od inženjering uloge, Dragan je morao da razvije opsežne veštine kada je upravljanje interesentima u pitanju, koje je bilo potpuna nepoznanica za njega ranije.

Prijava

Meetup beogradske produkt zajednice će biti održan 14. oktobra sa početkom u 18 i 30 u Startit Centru Beograd (Savska 5). Prisustvo događaju je besplatno, ali je prijavljivanje obavezno. Svi zainteresovani se mogu prijaviti ovde.

 

Predstavljamo poslodavca
Telesign_logo-1-1.jpg

TeleSign

Connect & Protect Online Experiences

TeleSign povezuje i štiti svoje korisnike uz pomoć sofisticiranih rešenja za utvrđivanje i proveru identiteta internet korisnika. Uz pomoć API, koji omogućuje samu komunikaciju, registraciju korisnika i data insight, mi smo u mogućnosti da rešimo svakodnevne izazove koje naši korisnici imaju povezujući tako njihovu poslovnu stranu sa složenom stranom globalnih telekomunikacija.

Milena Stojanović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu