Upoznajte Solana ekosistem i druge učesnike u Beogradu u petak, 5. aprila

Program počinje od 18 časova a mesto dešavanja je beogradski Startit Centar u Savskoj 5.

Vukašin Stojkov
03/04/2024

Superteam Balkan organizuje u petak 5. aprila okupljanje na kome će biti emitovana prezentacija o najnovijim dešavanjima u Solana ekosistemu, kojom prilikom će svi okupljeni imati prilike da se povežu sa ljudima koji su profesionalci ili entuzijasti ove blokčejn platforme.

Učešće je besplatno ali je nužno prijaviti se putem ovog linka. Program počinje od 18 časova a mesto dešavanja je beogradski Startit Centar u Savskoj 5, kod stare železničke stanice.

Poveži se sa drugim učesnicima i informiši

Na ovom događaju će biti emitovan Solana Ecosystem Call, jednočasovni program u kome se prikazuju globalne novosti u Solana ekosistemu.

Nakon ovog programa prisutni će moći da se upoznaju sa profesionalcima i entuzijastima aktivnim u Solani uključujući inženjere, marketere i dizajnere, dok će predstavnici Superteama moći da pruže informacije o tome kako se dublje aktivirati u ovom ekosistemu.

Organizator događaja je Superteam Balkan, koji je regionalna ispostava Superteama, globalne zajednice za okupljanje najboljih talenata koji grade i stvaraju na Solani.

Vukašin Stojkov

Objavio/la članak.

sreda, 3. April, 2024.

IT Industrija

🔥 Najčitanije