Upoznajte se sa prilikama za inovacije u poljoprivredi

Događaj će se održati u četvrtak, 3. februara, od 10 časova.

Milica Matanovic
21/01/2022

U četvrtak, 3. februara, od 10 časova, održaće se događaj na temu podsticanja inovacija u poljoprivredi. Ovaj događaj organizuje Startit u okviru 7. multikongresa Serbian Visions.

Teme koje će učesnici imati prilike da čuju na ovom konkretnom događaju, vezane su za aktivnosti i projekte koje sprovodi EIT Food Hub u Srbiji. Učesnici će moći da se upoznaju sa biznis programima kao što su Seedbed, Food Accelerator Network and RisingFoodStarts koji za cilj imaju podržavanje startapa u oblasti poljoprivrede, a prilagođeni su različitim fazama razvoja u kojima se startapi nalaze. U okviru ovog događaja, učesnici će moći da čuju nešto više o poljoprivrednim inovacijama u Srbiji, i konkretno iskustvo AltPro tima koji je pobednik na ovogodišnjem Challenge Labs programu, osmišljenom sa ciljem da se mapiraju glavni izazovi u oblasti poljoprirvrede i na njih pruže adekvatni odgovori, i benefitima koje je ovaj program doneo AltPro timu za razvijanje njihovog proizvoda.

Kome je događaj namenjen?

Događaj je namenjen svima koji žele da čuju više o inovacijama u poljoprivredi, edukativnim i  biznis programima koji im mogu pomoći u razvoju njihovih kompetencija i rešenja, već ostvarenim preduzetnicima, studentima, ali i naprosto osobama koja zanima oblast poljoprivrede.

O kongresu Serbian Visions:

Multikongres SERBIAN VISIONS nastao je kao ideja iz činjenice da razvoj privrede uzajamno prati i podstiče razvoj civilnog sektora i da ruku pod ruku daje doprinos razvoju zemlje i celokupnog društva. Razvoj zemlje i razvoj društva odvija se paralelno u svim pravcima i svim segmentima, odatle je Serbian Visions postao višetematska manifestacija i opravdano nosi naziv multikongres. U novim uslovima, organizuje se online a obuhvata širok spektar tema kao što su: ljudska prava, ekonomija, obrazovanje, kultura, zdravlje, zaštitu životne sredine, EU integracije, bezbednost, inovacije, kao i druge oblasti koje čine viziju za bolju budućnost Srbije. Organizator ovog multikongresa je Nemačko-srpska privredna komora. Celokupni program kongresa možete videti ovde.

Kako se prijaviti?

Događaj će se održati u četvrtak, 3. februara, od 10 časova, onlajn.
Učešće na ovom događaju je besplatno, a prijave se vrše popunjavanjem ovog formulara.

Za sva dodatna pitanja o samom predavanju, možete nas kontaktirati na [email protected]

Milica Matanovic

Objavio/la članak.

petak, 21. Januar, 2022.

IT Industrija

🔥 Najčitanije