Upoznajte se sa osnovama blockchain developmenta na radionicama u Startit Centru Beograd

Učesnici radionice će se upoznati sa tehnologijom Ethereum blockchaina i ovladati pisanjem jednostavnih Web aplikacija koje koriste blockchain.

Nevenka Rangelov
23/01/2018

Na prvom Quantox meetupu biće reči o osnovama blockchain developmenta, a jedan deo okupljanja biće posvećen radionici pravljenja blockchain aplikacija. Meetup i radionica iz dva dela održaće se 30. januara i 6. februara u beogradskom Startit Centru.

Cilj radionice je da se učesnici upoznaju sa tehnologijom Ethereum blockchaina i ovladaju pisanjem jednostavnih Web aplikacija koje koriste blockchain.

Proći ćemo kroz proces razvijanja jednostavne blockchain aplikacije, od postavljanja projekta, preko pisanja i kompajliranja Solidity smart contracta, kreiranja jednostavne Web aplikacije koja će ostvariti komunikaciju sa našim smart contractom, i konačno, deploy-a aplikacije na Ethereum testnet.

Predavači:

Prijava

Učešće na radionici je besplatno, ali je obavezno prethodno se prijaviti popunjavanjem forme. Radionice će se održati 30. januara i 6. februara u Startit Centru Beograd sa početkom od 18 časova.

Nevenka Rangelov

Objavio/la članak.

utorak, 23. Januar, 2018.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Sloba

utorak, 6. Februar, 2018.

Da li ce danas biti nastavak radionice?

Marko Antonić

utorak, 30. Januar, 2018.

Sklonite moju prijavu sa liste, forma ne funkcioniše pa da mogu sam da se odjavim - vidim da je gužva, a nažalost i ja sam u gužvama drugih vrsta pa rado ustupam mesto nekom drugom, pozdrav!

Nevenka Rangelov

ponedeljak, 29. Januar, 2018.

Hej Milane, zbog velikog broja prijava smo nažalost morali da ih zatvorimo. Biće sličnih sadržaja u narednom periodu, vidimo se. :)

Milan Petric

ponedeljak, 29. Januar, 2018.

Forma za prijavljivanje vise nije u funkciji?