Upoznajte osam novosadskih startapa na Demo Day-u pre-akceleratorskog programa Primer

Demo Day pre-akceleratorskog programa Primer by InnoEnergy će se održati 13. novembra od 18 časova u Startit Centru u Novom Sadu.

Aleksandar Arnaut - 6. Novembar, 2019.

U sredu, 13. novembra, sa početkom od 18 časova startapi koji su bili deo pre-akceleratorskog programa Primer by InnoEnergy, će predstaviti svoja rešenja pred investitorima, uspešnim preduzetnicima i publikom.

Osam startapa koji su prošli kroz program će pitch-ovati u formi od četiri minuta sa dodatnih tri za pitanja žirija, u kojem će između ostalih biti i predstavnik InnoEnergy-a. Događaj će u isto vreme biti prilika za umrežavanje sa investitorima, startapima i ostalim relevantnim industrijskim akterima.

Demo Day će obeležiti kraj Primer by InnoEnergy pre-akceleratorskog programa za startape u ranoj fazi koji se održava u Startit Centru Novi Sad od 04. do 13. novembra u sklopu partnerstva Startita i kompanije InnoEnergy, koja je deo Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT).

Cilj ovog programa je upoznavanje timova sa alatima i metodama koje će im pomagati u daljem razvoju. Timovi su tokom radionica uz pomoć predavača i gostujućih mentora imali zadatak da pripreme pet dokumenata: Letter of intent, Lean canvas, go to market strategiju, competitive landscape analizu i mapu puta njihovog razvoja u narednih godinu dana.

Prijave

Demo Day će se održati naredne srede u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2)Događaj je otvoren za javnost uz obaveznu prijavu putem forme koja se nalazi na ovom linku.

Pridruži se → prvo predstavljanje rada Tesla Nationa