Upoznajte osam novosadskih startapa na Demo Day-u pre-akceleratorskog programa Primer

Demo Day pre-akceleratorskog programa Primer by InnoEnergy će se održati 13. novembra od 18 časova u Startit Centru u Novom Sadu.

U sredu, 13. novembra, sa početkom od 18 časova startapi koji su bili deo pre-akceleratorskog programa Primer by InnoEnergy, će predstaviti svoja rešenja pred investitorima, uspešnim preduzetnicima i publikom.

Osam startapa koji su prošli kroz program će pitch-ovati u formi od četiri minuta sa dodatnih tri za pitanja žirija, u kojem će između ostalih biti i predstavnik InnoEnergy-a. Događaj će u isto vreme biti prilika za umrežavanje sa investitorima, startapima i ostalim relevantnim industrijskim akterima.

Demo Day će obeležiti kraj Primer by InnoEnergy pre-akceleratorskog programa za startape u ranoj fazi koji se održava u Startit Centru Novi Sad od 04. do 13. novembra u sklopu partnerstva Startita i kompanije InnoEnergy, koja je deo Evropskog instituta za inovacije i tehnologiju (EIT).

Cilj ovog programa je upoznavanje timova sa alatima i metodama koje će im pomagati u daljem razvoju. Timovi su tokom radionica uz pomoć predavača i gostujućih mentora imali zadatak da pripreme pet dokumenata: Letter of intent, Lean canvas, go to market strategiju, competitive landscape analizu i mapu puta njihovog razvoja u narednih godinu dana.

Prijave

Demo Day će se održati naredne srede u novosadskom Startit Centru (Miroslava Antića 2)Događaj je otvoren za javnost uz obaveznu prijavu putem forme koja se nalazi na ovom linku.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Aleksandar Arnaut

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu