Startapi — popunite upitnik o uticaju pandemije na vaše poslovanje

„Odgovori koje dobijemo pomoći će nam da bolje isplaniramo podršku ovom sektoru i da kvalitetnije branimo njegove interese pred donosiocima ekonomskih mera i politika”, navode u Inicijativi „Digitalna Srbija”.

COVID-19 je uticao na celu ekonomiju na različite načine i svi pokušavamo da se prilagodimo novonastaloj situaciji. Kako bi izmerila efekte na domaće kompanije i startape koji posluju u digitalnoj sferi, Inicijativa „Digitalna Srbija” je kreirala upitnik.

Podaci koje dobijemo, pomoći će i nama da vas bolje podržimo u ovom periodu, ali i da svi zajedno kvalitetnije branimo njegove interese pred donosiocima ekonomskih mera i politika.

  • Ako sebe smatrate startapom, upitnik popunite ovde.
  • Ako ste kompanija iz digitalnog sektora, vaš upitnik je ovde.

Glavni zaključci iz ankete će biti podeljeni javno, a podaci anonimizovani.

Predstavljamo poslodavca
MDCS-logo-1-1.png

Microsoft Development Center Serbia (MDCS)

We believe in people

Microsoft’s mission is to empower every person and organization on the planet to achieve more. This is what inspires us to learn and grow every day. MDCS is created with a mission to take an active part in conception of novel Microsoft technologies by hiring unique local talent from Serbia and to contribute components to some of Microsoft’s premiere and most innovative products. MDCS is becoming widely recognized across Microsoft as a center of excellence for the Big Data and Machine Learning based solutions.

Petar Paunović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu