Validirajte svoj biznis model na Unreasonable Labu ovog septembra u Beogradu

Laboratorija je petodnevni program za preduzeća iz Srbije, koja su u ranoj/idejnoj fazi i rešavaju neki društveni ili ekološki problem. Dizajnirana je da pomogne preduzetnicima da identifikuju i potvrde osnovne pretpostavke na kojima se njihov biznis zasniva.

Unreasonable Institut iz Kolorada, koji radi na razvoju i podršci biznis ideja koje imaju za cilj rešavanje problema u društvu i životnoj sredini, u saradnji sa Razlivalištem, organizuje petodnevnu konferenciju na temu validacije biznis modela.

Šta mogu da očekujem na Unreasonable Labu?

  • Metodologiju razvoja ideje koja je testirana globalno u preko 15 zemalja – preko 95% preduzetnika koji su prošli program bi ga preporučili
  • Struktuirane i konkretne inpute i sugestije za dalji razvoj biznis modela od strane eksperata, mentora, ali i potencijalnih klijenata i ostalih učesnika;
  • Pristup globalnoj i lokalnoj zajednici “Unreasonable” mentora, preduzetnika i ostalih ključnih igrača iz ekosistema;

Učešće je 50eur u dinarskoj protivvrednosti po timu. U ovu cenu ulaze osveženja i ručak za svih pet dana radionica i pristup svom sadržaju koji laboratorija nudi.

Konferencija će se održati od 14. do 18. septembra u ICT Hubu, a prijave su otvorene do 14. avgusta.

Predstavljamo poslodavca
Zuehlke-mini-1.jpg

Zuhlke

Join our house of engineering

We inspire our customers and turn their visions and ideas into real-life results, applying cross-industry experience and our extensive expertise in business and technology. We combine our knowledge of engineering and IT, opening up new paths for our clients and implementing our projects quickly and reliably. We take responsibility for the products, services, and business models of the digital future.

Tanja Mladenović

Unesite termine za pretragu