Validirajte svoj biznis model na Unreasonable Labu ovog septembra u Beogradu

Laboratorija je petodnevni program za preduzeća iz Srbije, koja su u ranoj/idejnoj fazi i rešavaju neki društveni ili ekološki problem. Dizajnirana je da pomogne preduzetnicima da identifikuju i potvrde osnovne pretpostavke na kojima se njihov biznis zasniva.

Unreasonable Institut iz Kolorada, koji radi na razvoju i podršci biznis ideja koje imaju za cilj rešavanje problema u društvu i životnoj sredini, u saradnji sa Razlivalištem, organizuje petodnevnu konferenciju na temu validacije biznis modela.

Šta mogu da očekujem na Unreasonable Labu?

  • Metodologiju razvoja ideje koja je testirana globalno u preko 15 zemalja – preko 95% preduzetnika koji su prošli program bi ga preporučili
  • Struktuirane i konkretne inpute i sugestije za dalji razvoj biznis modela od strane eksperata, mentora, ali i potencijalnih klijenata i ostalih učesnika;
  • Pristup globalnoj i lokalnoj zajednici “Unreasonable” mentora, preduzetnika i ostalih ključnih igrača iz ekosistema;

Učešće je 50eur u dinarskoj protivvrednosti po timu. U ovu cenu ulaze osveženja i ručak za svih pet dana radionica i pristup svom sadržaju koji laboratorija nudi.

Konferencija će se održati od 14. do 18. septembra u ICT Hubu, a prijave su otvorene do 14. avgusta.

Predstavljamo poslodavca
admin-ajax.php-3-1-1.png

Quantox

Tim iz cele Srbije.

Quantox je posvećen tim IT stručnjaka sa više od decenije iskustva u proizvodnji web i mobilnih aplikacija za klijente iz preko 15 zemalja širom sveta. Veoma samouvereno kreiramo apsolutno svaku vrstu digitalnog proizvoda, od desktop i mobilnih aplikacija, do uređaja za virtuelnu realnost.

Tanja Mladenović

Unesite termine za pretragu