#19 Unity meetup sa Color Blind studijom — Kako do 180.000 preuzimanja

Ekipa koja je napravila Nukleus, igru koja je na App Store-u postala featured app u 139 zemalja gost Unity meetupa

Devetnaesti Unity meetup najavljen je za sledeću sredu 23. novembar. Gost je ekipa iz ColorBlind Studios o kojima smo pisali pre nekoliko meseci. U međuvremenu, njihova igra je sakupila preko 180.000 skidanja i na App Store-u su postali featured app u 139 zemalja, a uskoro izbacuju i novu igru.

Ovaj tim oformljen je u maju 2016. sa ciljem da prave igre za mobilne uređaje, prvenstveno iOS. U samom razvoju igara učestvuje troje ljudi, smešteni na Čukaričkoj padini gde svi zajedno rade. Ime studija je odabrano zbog toga što su dva od tri člana tima daltonisti.

Sledeća igra, “Jump or Stay”, izlazi početkom decembra, u saradnji sa Umbrella games. Igra “Kiss Hero”, koja je trenutno i dalje u razvoju, donela im je priliku da se predstave na Casual Connectu u Tel Avivu. Pa i pored svega toga, imaju još prototipa spremnih za razvoj.

Meetup će se održati u ICT Hubu, sa početkom u 19č, a možete se prijaviti ovde.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Tanja Mladenović

  • Šta ti je na umu?
    Dodaj komentar · Pravila diskusije

  • Unesite termine za pretragu