Učestvujte u CrowdStream Akceleratoru, programu podrške za crowdfunding kampanje

Na Crowdstream Akceleratoru će 20 odabranih timova iz oblasti tehnologija i nauka, kreativnih industrija i socijalnog preduzetništva dobiti mentorsku podršku za razvoj ideja za crowdfunding kampanju.

Tanja Marin - 7. Novembar, 2018.

Centar za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu organizovaće ove jeseni besplatni CrowdStream Akcelerator sa namerom da startapima, malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima približi i dublje pojasni pojam crowdfundinga i koje mogućnosti donosi ovaj, alternativni vid, finansiranja. Rok za prijavu timova je 12. novembar.

Tokom Akceleratora, dvadeset odabranih timova će imati priliku da nauče kako da putem crowdfundinga obezbede sredstva, testiraju koncept i svoje ideje i kako da kreiraju zajednicu koja je zainteresovana za njihov proizvod i usluge.

Ovaj program će omogućiti polaznicima da steknu praktična i teorijska znanja o svim aspektima crowdfunging kampanje, da u radu sa mentorima detaljano razrade svoj projekat i kampanju, a najbolji timovi će moći da osvoje dodatnu podršku u vidu individualnih konsultacija sa mentorima i usluge pravljenja pitching videa.

Kome je namenjen ovaj program?

Timovi, formalni i neformalni, sa područja cele Srbije, čije ideje, proizvodi i usluge spadaju u socijalno preduzetništvo, tehnologiju i nauku, kao i kreativnu industriju mogu se prijaviti za Crowdstream Akcelerator, na kome će odabranih 20 timova dobiti mentorsku podršku za razvoj ideja za crowdfunding kampanju.

CrowdStream Trening

Osim Akceleratora, u okviru istog projekta Evropske unije, Centar za transfer tehnologije za širu javnost organizuje i CrowdStream Trening, na kojem će zainteresovani imati priliku da na četvoročasovnom predavanju nauče više o crowdfounding načinu finansiranja projekata, ideja i poslovanja. Treninzi će biti održani 22. i 23. novembra. Svi zainteresovani svoje mesto na ovom treningu, u terminu koji im više odgovara, mogu rezervisati popunom ovog formulara.

Prijava za CrowdStream Akcelerator

Program CrowdStream Akceleratora će biti održan od 22. novembra do 7. decembra, kroz dva dela CrowdStream Trening (22. i 23. novembra) i CrowdStream Sprint (od 5. do 7. decembra). Program je besplatan, a timovi prijavu za učešće na Akceleratoru mogu popuniti ovde, do 12. novembra.