Učestvuj u najvećem domaćem istraživanju o radu van kancelarije — rezultati dostupni svima

Da li ste ranije radili van kancelarije? Da li ste sada oduševljeni ili očajni? Da li posle korone želite da se vratite u kancelariju što pre ili nikad više?

Pandemija je promenila pravila igre što za mnoge od nas, bez obzira da li smo profesionalci ili rukovodioci, podrazumeva rad van kancelarije. Kako vama ide, dok plivate u nepoznatom?

Svakako da pandemija i ono što danas zovemo novom normalnošću, nije dobro vreme da se testira rad remote timova, zbog toga što je način na koji smo navikli da živimo promenjen. U Srbiji smo u martu, aprilu i maju obaveze prilagođavali policijskom času, vrtići i škole su bili zatvoreni, bake i deke nisu mogli da pomognu sa čuvanjem dece, a neki su sa celim porodicama odlazili van velikih gradova.

Kako nam ide?

U članku koji smo objavili prošle sedmice smo pitanjem zagrebali vaše utiske i dobili očekivane rezultate, ali sada bismo da vas pitamo za utiske, pa da onda sve sakupljene impresije o radu van kancelarije podelimo sa svima.

Želimo da znamo stvari poput ovoga:

  • Da li ste ranije radili van kancelarije?
  • Da li ste sada oduševljeni ili očajni?
  • Da li posle korone želite da se vratite u kancelariju što pre ili nikad više?

I mnogo toga drugog. Najvažnijim smatramo to što će svi (anononimni, naravno) odgovori biti javno dostupni, kako bismo utvrdili da li smo sami u svom oduševljenju ili frustraciji i videli kuda ide budućnost rada kada je lokacija u pitanju.

Upitnik nije onoliko dugačak koliko vam možda deluje, ohrabrujemo vas da anketu podelite i drugim kolegama, a rezultate možete očekivati na ovim stranicama za desetak dana.

Predstavljamo poslodavca
SAP-157x157-1.png

SAP

SAP je globalni lider koji se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje.

SAP se bavi razvojem cloud rešenja za prodajne i marketing timove, kao i cloud rešenja za on-line učenje. Preko 4.800 organizacija u svim industrijama oslanjaju se na SAP rešenja u optimizaciji lead to money procesa, kako bi sklopili više dogovora za više novca, u rekordnom roku.

Petar Paunović

Unesite termine za pretragu