U ponedeljak u BC47 slušaćemo o skaliranju i rastu od Marka Tarela

U ponedeljak, 22. septembra u Beograd nam pravo sa Startup Livea dolazi nam Mark Turel, serijski preduzetnik i ekspert u oblasti skaliranja i marketinga. Mark će održati Meetup u 18 časova u Biznis centru Savskog Venca (ul. kneza Miloša 47) sa željom da upozna domaću zajednicu i podeli svoja znanja i iskustva u vođenju startapa,

Zoja Kukić
18/09/2014

U ponedeljak, 22. septembra u Beograd nam pravo sa Startup Livea dolazi nam Mark Turel, serijski preduzetnik i ekspert u oblasti skaliranja i marketinga.

Mark će održati Meetup u 18 časova u Biznis centru Savskog Venca (ul. kneza Miloša 47) sa željom da upozna domaću zajednicu i podeli svoja znanja i iskustva u vođenju startapa, ali i rastu i skaliranju.

Mark je osnivač i CEO Orcasci, takozvanog “alata za nauku širenja”, koji kroz kombinovanje naučnih koncepata i tehnologije društvenih mreža podstiče ljude da se uključe i doprinesu promeni. Takođe je suosnivač Imaginatika koji postoji već više od 15 godina, kompanije koja za korporacije kombinuje tehnike kraudsorsovanja i kolektivne inteligencije, a među klijentima su im Pfizer, Chevron, Nokia, IBM, Whirlpool i Xerox.

Rođen je u Kanadi, a poreklom je iz Južnoafričke republike, dok je najveći deo života proveo u Engleskoj, ali delom i u Parizu, Berlinu, Bostonu, San Francisku, Johanesburgu i francuskim Alpima.

Ovaj Meetup organizuje Potkrvolje Hub i Startup Live NS i predlažemo vam da se prijavite na linku ispod kako biste na vreme zauzeli stolicu za sebe :)

Zoja Kukić

Objavio/la članak.

četvrtak, 18. Septembar, 2014.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Dusan

četvrtak, 18. Septembar, 2014.

Jel ta ulica Kenza Miloša blizu Samuraja Prvog ?