TruckTrack se sa još 19 startapa iz cele Evrope takmiči na Seedcamp Weeku u Berlinu

Beogradski startap TruckTrack je pozvan na Seedcampov prestižni događaj Seedcamp Week, koji se održava u Berlinu a traje, pogađate, nedelju dana. Seedcamp Week se održava cetiri puta godišnje u Berlinu ili Londonu, kada ovaj seed fond odlučuje o novim investicijama. Na Weekove bivaju pozvani najbolji startapi koje su predstavnici fonda videli tokom turneje sa Mini

Alex Čović
10/05/2013

Beogradski startap TruckTrack je pozvan na Seedcampov prestižni događaj Seedcamp Week, koji se održava u Berlinu a traje, pogađate, nedelju dana.

Seedcamp Week se održava cetiri puta godišnje u Berlinu ili Londonu, kada ovaj seed fond odlučuje o novim investicijama. Na Weekove bivaju pozvani najbolji startapi koje su predstavnici fonda videli tokom turneje sa Mini Seedcampima, poput onog koji se u organizaciji SEE ICT-a održao u Beogradu prošlog meseca.

TruckTrack je jedini startap iz regiona Jugoistocne Evrope a i ima i priliku da postane prvi srpski startap u koji je investirao Seedcamp, najveći i najpriznatiji evropski fond svog tipa. Vise o TruckTracku mozete pročitati u postu jednog od osnivača i urednika Startita, Vukašina Stojkova.

U izjavi za Startit Vuk Nikolić, CEO kompanije, kaze da su u TruckTracku veoma srecni zbog ove prilike:

Ovaj poziv nam puno znači budući da je u pitanju validacija koncepta od strane ljudi koji vidjaju desetine startapa iz cele Evrope svakog meseca.

Buduci da smo tek skoro pokrenuli startap i da se nalazimo u veoma ranoj fazi nemamo preterana očekivanja u vezi sa samom investicijom, ali se unapred radujemo prilici da naucimo puno od prisutnih osnivaca, mentora i investitora i da unapredimo mrezu kontakata na nivou cele Evrope. Takodje jedva cekamo road trip to Berlina, kao i da obijemo muzeje kompjuterskih igrica i Ramonesa :)

Na dogadjaju ce se predstaviti 20 timova iz cele Evrope:

Alex Čović

Objavio/la članak.

petak, 10. Maj, 2013.

IT Industrija

🔥 Najčitanije

Rakezic

utorak, 14. Maj, 2013.

Svaka čast, bre!

Ivalex

nedelja, 12. Maj, 2013.

"Slomite noge". :)

Tijana

subota, 11. Maj, 2013.

Fingers crossed!

Rade

subota, 11. Maj, 2013.

Čestitke! :-)